Ο τραυματισμός του Αριέλ Ιμπαγάσα στο φιλικό ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα το περασμένο Σάββατο είναι πιο σοβαρός απ ότι είχαν υπολογίσει στον Ολυμπιακό και σήμερα (Τρίτη 16/8) το ιατρικό τιμ μαζί με τον 34χρονο ποδοσφαιριστή θα αποφασίσουν πως θα τον αντιμετωπίσουν.

Ο Αργεντινός λοιπόν θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις το πρωί της Τρίτης και από τα αποτελέσματα που θα βγουν θα αποφασίσει για το αν θα υποβληθεί σε εγχείρηση για να καθαρίσει το γόνατο του ή θα συνεχίσει με θεραπεία.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού πιστεύουν πως η καλύτερη λύση είναι το χειρουργείο, έτσι ώστε στο μέλλον να μην παρουσιαστεί ξανά πρόβλημα στο ίδιο μέρος. Όλα θα εξαρτηθούν όμως από τον παίκτη και τις εξετάσεις.

Πάει και για φορ

Εκτός από την απόκτηση ενός αμυντικού μέσου που θα δέσει την άμυνα με το κέντρο, στον Ολυμπιακό εξετάζουν το ενδεχόμενο να πάρουν και έναν επιθετικό ειδικά τώρα που θα απουσιάσει ο Ραφίκ Τζιμπούρ. Στη γραμμή κρούσης έχουν μείνει μόνο ο Μιραλάς με τον Πάντελιτς, οπότε ο Ερνέστο Βαλβέρδε θέλει ακόμα μία λύση.

Βέβαια για να γίνει οποιαδήποτε κίνηση θα πρέπει να αδειάσουν και θέσεις στο ρόστερ της ομάδας, αφού στο κέντρο υπάρχουν οι Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Φέισα και Ουρτάδο, ενώ στην επίθεση οι Τζιμπόυρ, Μιραλάς και Πάντελιτς που όλοι θα διεκδικήσουν μια θέση για το βασικό σχήμα.

Πηγή: sport24.gr