Σε κατηγορηματική διάψευση των όσων έχουν δει το φως της δημοσιότητας για πιθανή πρόταση του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Μάρκο Εστράδα της Μονπελιέ, προχώρησε ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας, Λουί Νικολέν και τόνισε ότι ο Χιλιανός μέσος δεν πρόκειται να φύγει από την ομάδα του.

Κανένα περιθώριο δεν θέλησε να αφήσει ο πρόεδρος της Μονπελιέ, Λουί Νικολέν, σχετικά με το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Χιλιανό διεθνή μέσο της ομάδας του, Μάρκο Εστράδα, καθώς με δηλώσεις του στο FranceFootball.fr ανέφερε ότι δεν έχει καμία πρόταση από την ελληνική ομάδα και επιπλέον ο παίκτης δεν πρόκειται να φύγει από τη Γαλλία.

«Δεν ξέρω πως προέκυψαν αυτά τα σενάρια, αλλά είναι εντελώς εσφαλμένα. Δεν υπήρχε περίπτωση ο Εστράδα να αφήσει τη Μονπελιέ, και εγώ ποτέ δεν έλαβα καμία πρόταση από την ελληνική ομάδα. Είναι ψέμα» σχολίασε κατηγορηματικά ο πρόεδρος της Μονπελιέ θέλοντας με αυτό τον τρόπο να αποδείξει ότι δεν υπάρχει προς το παρόν τίποτα ουσιαστικό σχετικά με το... φλέρτ του Ολυμπιακού με τον Εστράδα.

πηγή: Gazzetta.gr