Μερική ανακούφιση στον Ολυμπιακό έπειτα από την μαγνητική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε ο Άλμπερτ Ριέρα, καθώς ο Ισπανός αριστερός μέσος χάνει μόνο την πρεμιέρα με την Καβάλα στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης", αφού η επανένταξή του υπολογίζεται σε δυο εβδομάδες. Ο Ριέρα έχει υποστεί θλάση πρώτου προς δεύτερο βαθμό στον δικέφαλο μηριαίο δεξιά, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στο Metropolitan και είναι το τέταρτο φετινό θύμα μετά τους Φέισα, Τοροσίδη και Τζεμπούρ.

Θα μπορούσαν να ήταν και χειρότερα τα πράγματα για τον Ισπανό, ο οποίος στάθηκε άτυχος στην φάση του 69ου λεπτού έπειτα από μεταβίβαση του Μοδέστο και δική του χαμένη ευκαιρία. Πάνω στο σπρίντ αισθάνθηκε τράβηγμα και αμέσως αντικαταστάθηκε από τον προπονητή του, ώστε να εξεταστεί άμεσα από το ιατρικό προσωπικό της ομάδας του Πειραιά.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Αλμπερτ Ριέρα υποβλήθηκε σήμερα το πρωί, στο Θεραπευτήριο Metropolitan, σε μαγνητική τομογραφία. Από τα αποτελέσματα της εξέτασης διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου προς δεύτερο βαθμό στον δικέφαλο μηριαίο δεξιά. Η επανένταξη του ποδοσφαιριστή στις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας υπολογίζεται σε διάστημα δύο περίπου εβδομάδων.

 Πηγή: woop.gr