Ο Μάικ Κινγκ έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του κι ο Ίκαρος Καλλιθέας ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτησή το πρώην γκαρντ του Περιστερίου.

Ο Αμερικανός που αγωνίστηκε με το Περιστέρι την περασμένη χρονιά, μέχρι που αποχώρησε για οικονομικές οφειλές, έχει αρχίσει τις διαδικασίες για την έκδοση αθλητικής βίζας κι αναμένεται στην χώρα μας την ερχόμενη βδομάδα ώστε να τεθεί στη διάθεση του Άρη Λυκογιάννη. Επίσης την Τρίτη (23/08) θα έρθει στην Ελλάδα ο νεοαποκτηθείς Ρέιβον Τζόνσον κι έπειτα από δύο μέρες ο Τζούλιαν Σένσλεϊ.

Ο βοηθός προπονητής Λευτέρης Τσαουσίδης μίλησε για το νέο απόκτημα της ομάδας: «Ο Κινγκ είναι ένας παίκτης που έχει εμπειρία στην Α1 και τον γνωρίζουμε καλά. Πέρσι έκανε μια πολύ καλή σεζόν στο Περιστέρι και είναι ένας παίκτης, ο οποίος θα μας βοηθήσει πολύ σε διάφορους τομείς του παιχνιδιού.

Θεωρούμε πως μπορεί να «δέσει» καλά μαζί με τον Τζόνσον στη περιφέρεια της ομάδας, ενώ επίσης είναι πολύ σημαντικό πως πρόκειται για έναν εξαιρετικό χαρακτήρα. Φυσικά θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ μαζί του, όπως και με τους υπόλοιπους παίκτες, για να μπορέσουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι στο ξεκίνημα της περιόδου. Καλωσορίζουμε τον Μάικ στην ομάδα και τον περιμένουμε στην προετοιμασία της ομάδας».

πηγή: Gazzetta.gr