Ο Αλέξανδρος Τζόρβας είναι «ανοιχτός» σε όλες τις προτάσεις με τον Παναθηναϊκό να δέχεται να τον αποδεσμεύσει με μία καλή πρόταση και αυτή να αναμένεται τις επόμενες ημέρες από ιταλική ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα που δείχνει ενδιαφέρον για τον Έλληνα τερματοφύλακα είναι η Παλέρμο, στην προσπάθεια της να "κλείσει" όσο το δυνατόν καλύτερα τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο με ενίσχυση στη θέση του γκολκίπερ.

Ο Τζόρβας δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται στο στόχαστρο ιταλικών ομάδων -ούτε και της Παλέρμο- αφού ενδιαφέρον, έστω και σε φιλολογικό βαθμό, είχε εκδηλώσει ξανά παλαιότερα η ιταλική ομάδα.

Μάλιστα προ δύο εβδομάδων ο Τζόρβας φάνταζε ο φαβορί για την αντικατάσταση του Σιρίγκου που πήρε μεταγραφή για την Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Στέφανο Σορεντίνο να ήταν δεύτερη επιλογή. Κάτι που τώρα έχει αλλάξει αφού η Παλέρμο πρώτα θα εξαντλήσει τις προσπάθειες της με τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ και μετά θα στραφεί στη λύση του τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός μάλιστα αυτή τη φορά και αν υπάρξει όντως πρόταση από την ιταλική ομάδα ίσως θα είναι πιο εύκολα... δεκτικός, όταν η ομάδα είναι σε άσχημη οικονομική κατάσταση και αναμένεται να χαθούν και τα χρήματα του Europa League.


Πηγή: woop.gr