Η υπόθεση του Βασίλη Τοροσίδη θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τη σειρά εκλογής των τριών φετινών αρχηγών του Ολυμπιακού. Σε περίπτωση παραμονής του ο 26χρονος διεθνής αμυντικός θα είναι ο πρώτος αρχηγός. Ο Βασίλης Τοροσίδης θα αποτελέσει τον καταλύτη των εξελίξεων που αφορούν τη φετινή αρχηγία του Ολυμπιακού. Η μεταγραφολογία που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες εβδομάδες γύρω από το πρόσωπο του διεθνούς αμυντικού του Θρύλου, με τελευταία... υποψήφια τη Ρόμα, μοιραία έχει δημιουργήσει ζήτημα και στο ευαίσθητο κομμάτι διαχείρισης των λεπτών ισορροπιών τόσο στα αποδυτήρια, όσο και στον αγωνιστικό χώρο.

Τη στιγμή που λίγο–πολύ το θέμα των αρχηγών μοιάζει ξεκαθαρισμένο με την τριάδα των Βασίλη Τοροσίδη, Αβραάμ Παπαδόπουλου και Αριέλ Ιμπαγάσα να είναι η επικρατέστερη, το ξαφνικό «μπάσιμο» της Ρόμα για τον 26χρονο διεθνή αμυντικό διαφοροποιεί σε σημαντικό βαθμό τα πράγματα σχετικά με την εκλογή των τριών αρχηγών.

Σε περίπτωση κατά την οποία παραμείνει ο Τοροσίδης, αυτό θα είναι και ο πρώτος αρχηγός. Σε διαφορετική περίπτωση, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος προβάλλει ως φαβορί!

Ο τρίτος αρχηγός θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο Αριέλ Ιμπαγάσα, με την περίπτωση του Όλοφ Μέλμπεργκ ως εναλλακτική, λόγω της εμπειρίας του.

Πηγή: gazzetta.gr