Η βελτίωση είναι το πιο σημαντικό που παρουσιάζει η Εθνική ομάδα μπάσκετ ανδρών από παιχνίδι σε παιχνίδι σύμφωνα με τον Κώστας Καϊμακόγλου. Λίγο πριν από την αναχώρηση της αποστολής από τη Γερμανία για την Αθήνα, ο διεθνής φόργουορντ, κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο στο τουρνουά «Ακρόπολις», καθώς είναι κάτι που έχει ανάγκη το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα:

"Το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα δείχνει ότι αρχίζει να βελτιώνεται σε πολλά κομμάτια. Γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά ότι στο Ευρωμπάσκετ τα πράγματα θα είναι τελείως διαφορετικά. Την εβδομάδα που μεσολαβεί, μέχρι να αναχωρήσουμε για τη Λιθουανία, θα πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά, να βελτιωθούμε κι άλλο.

Θα πρέπει να γίνει η άμυνά μας πιο δυνατή, να προσέξουμε τα ριμπάουντ, αλλά και τις συνεργασίες μας στην επίθεση, γιατί στο Ευρωμπάσκετ οι άμυνες θα είναι πολύ πιο σκληρές και θα πρέπει να αυτοματοποιήσουμε κάποιες καταστάσεις."

Ο διεθνής φόργουορντ του Παναθηναϊκού ζήτησε τη στήριξη του κόσμου στο τουρνουά "Ακρόπολις" που ακολουθεί επί ελληνικού εδάφους: "Θέλουμε να δούμε τον κόσμο δίπλα μας. Έχουμε ταξιδέψει σε τρεις χώρες, η συμπαράσταση του κόσμου ήταν μεγάλη και θα θέλουμε να δούμε και στο ΟΑΚΑ τον κόσμο κοντά μας. Θα ήταν πολύ θετικό για εμάς να βιώσουμε τη συμπαράσταση του κόσμου, πριν αναχωρήσουμε για τη Λιθουανία..."

Πηγή: woop.gr