Δημοσίευση 22 Αυγούστου 2011, 10:08 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:44

Θετική για Μακούν η Άστον Βίλα!


Θετικά είναι τα πρώτα μηνύματα που έρχονται από το Νησί σχετικά με τις προθέσεις της Άστον Βίλα για την παραχώρηση του Ζαν Μακούν στον Ολυμπιακό, με τους ανθρώπους της πειραϊκής ΠΑΕ να περιμένουν εντός της ημέρας την τελική απάντηση.

Το φιλικό με την Ίντερ ανήκει πλέον στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό και τώρα οι μεταγραφικές υποθέσεις περνάνε στο προσκήνιο. Πρώτη προτεραιότητα είναι ως γνωστόν ο Ζαν Μακούν της Άστον Βίλα, με τον χρόνο πάντως να πιέζει τους ανθρώπους της πειραϊκής ΠΑΕ που περιμένουν εντός της ημέρας την τελική απάντηση των Άγγλων για τον δανεισμό του 28χρονου διεθνούς Καμερουνέζου μέσου.

Μάλιστα, τα πρώτα μηνύματα που έρχονται από το Νησί σχετικά με τις προθέσεις της αγγλικής ομάδας είναι ιδιαίτερα θετικά, καθώς τονίζεται ότι οι «χωριάτες» παρότι έδωσαν 6,2 εκατομμύρια λίρες μόλις πριν ένα εξάμηνο για την απόκτηση του άλλοτε άσου της Λιόν θα μπορούσαν να τον αφήσουν να φύγει είτε με πώληση είτε με δανεισμό και οψιόν αγοράς μια και η προπονητική ηγεσία της ομάδας έχει αλλάξει και δεν φαίνεται να βρίσκεται στα αρχικά πλάνα του Άλεξ Μακλίς ενόψει της νέας σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Mirror, o Μακλις δεν θα είχε πρόβλημα να αφήσει τον παίκτη να φύγει ενώ ήδη υπάρχουν σκέψεις για την αντικατάστασή του ενώ από τη μεριά της η Daily Mail, εστιάζει στο έντονο ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδας και τονίζει ότι η Βίλα είναι πρόθυμη να τον δώσει και άμεσα θα ξεκαθαρίσει εντελώς το τοπίο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ