Για τον Έλληνα αμυντικό μέσο φέρεται να κινείται έντονα, μετά τον Ολυμπιακό, και ο ΠΑΟΚ, καθώς ο Ζύσης Βρύζας φέρεται να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον μάνατζερ του παίκτη. Ο Αλέξανδρος Τζιόλης έχει προχωρημένες επαφές με τους ερυθρόλευκους και οι δύο πλευρές φέρονται να βρίσκονται σε προφορική συμφωνία εδώ και καιρό. Ο παίκτης ζητά 500.000 ευρώ, με διάθεση να διευκολύνει ακόμη περισσότερο ρίχνοντας κι άλλο το κασέ του, ενώ η Σιένα φέρεται να ζητά ένα ποσό μεταξύ 200.000 – 300.000 ευρώ για την ελευθέρας του.

Το αν ο Τζιόλης εξακολουθεί να απασχολεί τον Ολυμπιακό είναι κάτι που ξεκαθαρίσει μετά το ραντεβού του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, μια και ο παίκτης περιμένει υπομονετικά την κλήση των Πειραιωτών εδώ και καιρό.

Αυτά όμως ίσχυαν μέχρι την Δευτέρα, καθώς σύμφωνα με την εφημερίδα Metrosport ο Ζήσης Βρύζας μπαίνει «σφήνα» στην υπόθεση του Τζιόλη και συναντήθηκε στην Ιταλία με τον μάνατζερ του Έλληνα διεθνή μέσου εκφράζοντας το ενδιαφέρον του Δικεφάλου.

Σε κάθε περίπτωση, τα επόμενα 24ωρα είναι ιδιαίτερα κρίσιμα για το μέλλον του Τζιόλη, ο οποίος δεν βλέπει την ώρα να φύγει από την γειτονική χώρα και να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη...


Πηγή: gazzetta.gr