current views are: 7

21 Αυγούστου 2018
Δημοσίευση15:09

Θα μείνει αήττητος και στη Λισαβόνα ο ΠΑΟΚ;

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα για το αποψινό παιχνίδι των play off του Champions League Μπενφίκα-ΠΑΟΚ

Δημοσίευση 15:09’

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα για το αποψινό παιχνίδι των play off του Champions League Μπενφίκα-ΠΑΟΚ

Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στους ομίλους του Champions League θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ. Απόψε, στις 22:00, στη Λισαβόνα, αντιμετωπίζει τη Μπενφίκα, στην πρώτη αναμέτρησή τους, για τα play off της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Δύο προκρίσεις έχει πάρει ο ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League. Στη δεύτερη φάση, απέκλεισε με 2 νίκες, τη Βασιλεία (2-1 στην Τούμπα και 3-0 στην Ελβετία). Στην τρίτη φάση, έθεσε νοκ άουτ τη Σπαρτάκ Μόσχας. Την κέρδισε 3-2 στην Τούμπα και πήρε ισοπαλία 0-0 στη Μόσχα. Η Μπενφίκα απέκλεισε τη Φενερμπαχτσέ. Κέρδισε 1-0 εντός έδρας και πήρε ισοπαλία 1-1, στη ρεβάνς, στην Τουρκία.

Θα καταφέρει ο ΠΑΟΚ να διατηρήσει το αήττητο και στη Λισαβόνα, ώστε να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στους ομίλους του Champions League;

Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ, προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκεια του αγώνα Μπενφίκα-ΠΑΟΚ.    

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στην πρόκριση, το λεπτό του πρώτου γκολ, τα κόρνερ των δύο ομάδων στον αγώνα και στο πρώτο ημίχρονο, το πρώτο και το τελευταίο κόρνερ, τον νικητή των κόρνερ, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, την ομάδα που θα σκοράρει πρώτη σε συνδυασμό με το τελικό αποτέλεσμα, τη διαφορά νίκης, το ημίχρονο με τα υψηλότερο σκορ του αγώνα και των δύο ομάδων, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία του αγώνα, του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου, τη νίκη με μηδέν παθητικό, τον παίκτη που θα πετύχει το πρώτο γκολ, το οποιοδήποτε γκολ και το τελευταίο γκολ.

ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΠΑΟΚ

Για το παιχνίδι Μπενφίκα-ΠΑΟΚ προσφέρονται από το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ και τα ακόλουθα τρία συνδυαστικά στοιχήματα:

·         Ο Πέλκας να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή και ο ΠΑΟΚ Over 0,5 γκολ στο 1ο ημίχρονο και τελευταία ομάδα κόρνερ ΠΑΟΚ.

·         Ο ΠΑΟΚ να σκοράρει και στα 2 ημίχρονα και ο ΠΑΟΚ Over 3,5 κόρνερ στον αγώνα και λεπτό 1ου γκολ 1-15.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα, σε όλα τα ματς των Κυπέλλων Ευρώπης, έχουν τη δυνατότητα να κάνουν cash-out, να κλείνουν δηλαδή τα στοιχήµατα, πριν από τη διευθέτηση των επιλογών τους, τόσο για παιχνίδια που έχουν παίξει πριν την έναρξη τους (pre-game), όσο και σε live αγώνες.


σχετικα αρθρα