Ο Φράνκο Κοστάνσο ήταν από τους πρωταγωνιστές της προχθεσινής φιλικής ισοπαλίας του Ολυμπιακού με την Ίντερ στο «Stade de Geneve». Ο Αργεντινός είχε και την ευκαιρία να συναντήσει αρκετούς φίλους του συμπατριώτες και να πουν τα δικά τους.

Στις δηλώσεις του αυτό που είπε ο Κοστάνσο ήταν ότι ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Τι εικόνα σου άφησε το φιλικό;
Είναι δύσκολο να λες κάτι για αυτό το ματς, γιατί είχαμε μείνει με δέκα παίκτες και μάλιστα απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα. Όμως πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι με την προσπάθειά μας και τη δουλειά μας μέσα στο παιχνίδι».

Ήταν το καλύτερο φετινό παιχνίδι του Ολυμπιακού;
Λόγω της δυναμικότητας της αντιπάλου μας, αλλά και της εμφάνισής μας, μπορώ να πω ότι ναι, ήταν η καλύτερή μας εμφάνιση για φέτος. Είναι μία ομάδα που είναι γνωστή σε όλη την Ευρώπη και όλο τον κόσμο. Δεν μπορείς να μιλάς αναλυτικά για αυτό το ματς, γιατί μείναμε με δέκα παίκτες πάρα πολύ νωρίς. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η προσπάθειά μας και το μυαλό της ομάδας στο γήπεδο ήταν πάρα πολύ θετικά».

Αν μιλούσαμε με ποσοστά, σε τι βαθμό ετοιμότητας και προσαρμοστικότητες βρίσκεσαι;
Δεν μπορώ να πω τώρα, το πόσο έτοιμος είμαι εγώ. Αλλά σίγουρα θα είμαστε όλοι έτοιμοι όταν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα».

Αισθάνεσαι ότι πατάς καλύτερα;
Σίγουρα η προσαρμογή μου είναι πάρα πολύ θετική, αλλά και η συνεργασία μου με τους συμπαίκτες μου. Μαθαίνω σιγά-σιγά καλύτερα τους συμπαίκτες μου και τον τρόπο σκέψης τους.

Οι Καμπιάσο και Ζανέτι τι σου είπαν για τον Ολυμπιακό;
Η αλήθεια είναι ότι δεν μιλήσαμε για τον αγώνα. Είχαμε παίξει παλιά στην Αργεντινή και το μόνο που μου ευχήθηκαν ήταν “καλή τύχη”

Πηγή: woop.gr