Η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του ρωσικού ποδοσφαίρου είναι γεγονός, καθώς η Ανζί ανακοίνωσε την απόκτηση του Σάμουελ Ετό, που είναι πλέον ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στον κόσμο, από την Ίντερ!

«Σήμερα επιτεύχθηκε συμφωνία μεταξύ των δύο ποδοσφαιρικών συλλόγων Ανζί και Ίντερ για τη μεταγραφή του Σάμουελ Ετό στην ομάδα της Μαχατσάλα. Η Ανζί εκφράζει την ευγνωμοσύνη της προς τη διοίκηση της Ίντερ για την επαγγελματική και εποικοδομητική στάση που κράτησε κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων.

Ο παίκτης θα περάσει αύριο από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο. Την Πέμπτη θα φτάσει κάνει την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα και θα ξεκινήσει την προετοιμασία για την αναμέτρηση με τη Ροστόφ», αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας του Νταγκεστάν.

Ο τριαντάχρονος επιθετικός θα περάσει αύριο (24/08) από ιατρικές εξετάσεις στη Ρώμη, ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση απέναντι στη Ροστόφ το προσεχές Σαββατοκύριακο. Οι ετήσιες καθαρές απολαβές του Καμερουνέζου θα ανέρχονται στα 20,5 εκατ. ετησίως, ενώ ο ιδιοκτήτης της Ανζί, Σουλεϊμάν Κερίμοφ, του υποσχέθηκε και μια Ferrari δώρο! Η Ίντερ αναμένεται να βάλει στα ταμεία της περίπου 27 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους.


πηγή: Gazzetta.gr