Σε συμφωνία με την Μπρόντμπι έχει έρθει ο Ντένις Ρομέναταλ για τα επόμενα δύο χρόνια σύμφωνα με όσα αναφέρουν μέσα της Δανίας και όπως τονίζεται η μετακίνηση του από τον Ολυμπιακό πίσω στην πατρίδα του είναι θέμα ημερών.

Ένα βήμα από την πόρτα της... εξόδου είναι στον Ολυμπιακό ο Ντένις Ρόμενταλ. Ο 33χρονος διεθνής Δανός δεν είναι στα πλάνα του Βαλβέρδε για τη νέα σεζόν και όπως αναφέρουν ρεπορτάζ από τη χώρα του έχει ήδη συμφωνήσει με την Μπρόντμπι.

Μάλιστα στο δημοσίευμα φιλοξενούνται και δηλώσεις του υπεύθυνου του ποδοσφαιρικού τμήματος της Μπρόντμπι, Όλε Μπγιούρ, ο οποίος τονίζει: «Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είμαι ικανοποιημένος από τις κινήσεις που έχουμε κάνει. Βέβαια, αν προκύψει κάτι δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα».

Πάντως προς το παρόν πρέπει να διευθετηθούν μερικές λεπτομέρειες ακόμα που έχουν να κάνουν με την τυπική αποδέσμευση του Δανού από τον Ολυμπιακό αλλά και κάποιες άλλες συμφωνίες του παίκτη με την διοίκηση της νέας του ομάδας. Το σίγουρο είναι πως θα υπάρξουν άμεσα εξελίξεις