Δημοσίευση 24 Αυγούστου 2011, 15:39 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:44

«Δώστε λεφτά για Ανάκογλου!»


Ο Πρόεδρος του Πανσερραϊκού Πέτρος Θεοδωρίδης, πιστεύει ότι η ομάδα του και η Λάρισα πρέπει να μείνουν στη Σούπερ Λίγκα και ξεκαθάρισε ότι δεν δίνει τον Ανάκογλου με λίγα χρήματα!

 Αναλυτικά, όσα είπε ο Πέτρος Θεοδωρίδης στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6: 


«Έχουμε το σκεπτικό στα χέρια μας και μας προβληματίζει όλους. Δεν μπορείς να δικάζεις με το άρθρο 21 και να επιβάλεις ποινές με το άρθρο 5. Αυτή τη μεσοβέζικη λύση πού τη βρήκαν; Ή υποβιβασμός ή αθώοι. Πώς είναι δυνατό να φτάσουμε σε μία λύση που δεν προβλέπεται; Οι δύο ομάδες αποβλήθηκαν, δεν υποβιβάστηκαν. Εάν υποβιβαζόταν, οι ομάδες της Football League θα γινόταν 20 και θα έπρεπε να ανέβουν ακόμη δύο και αυτό θα ήταν σωστό.

 

Δεν υπήρξε όμως υποβιβασμός, άρα θα πρέπει να παραμείνουν οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας στην κατηγορά. Αυτό λέει η λογική. Ρώτησα όμως και εισαγγελείς, δικηγόρους και αυτό μου είπαν. Είναι δυνατό να μιλάμε -για παράδειγμα- για τη Δόξα Δράμας που διασύρθηκε με 6 παίκτες στα πλέι οφ, πως θα ανέβει κατηγορία;» είπε αρχικά ο κ. Θεοδωρίδης, που στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απόφαση του Πανσερραϊκού να προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο. 

«Έχουμε ζητήσει από το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο να επιστρέψει η υπόθεση και να εκδικαστεί ξανά. Πρόκειται για το μεγαλύτερο σκάνδαλο κακοδικίας. Ποιον κοροϊδεύουν; Όταν θέλουμε να σώσουμε κάποιον, βγάζουμε άλλες αποφάσεις. Εμείς προσφύγαμε κατά τη Σούπερ Λίγκας για την έναρξη του πρωταθλήματος. Στείλαμε ένα εξώδικο στο συνεταιρισμό και ζητάμε να γίνει αυτό. Δεν στρεφόμαστε κατά της ΕΠΟ κι επομένως δεν δεχτήκαμε πιέσεις για την προσφυγή μας στα πολιτικά δικαστήρια. Άλλωστε αυτό το έκαναν άλλες ομάδες με την υπόθεση των πλέι οφ». 

Για το αν η ομάδα των Σερρών είναι έτοιμη να αγωνιστεί στη Σούπε Λίγκα, τόνισε: «Ο Πανσερραϊκός ήταν πάντα έτοιμος, πανέτοιμος. Όποτε και να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα. Κάναμε κινήσεις για Σούπερ Λίγκα. Με αυτές τις αποφάσεις-σκάνδαλο απλά μας έβαλαν σε περιπέτειες». 

Τέλος, αναφέρθηκε και στο ενδιαφέρον άλλων ομάδων για παίκτες του Πανσερραϊκού, όπως αυτό του Παναθηναϊκού για τον Ανάκογλου: «Δεν στερούμε σε κανέναν τίποτα, αλλά δεν μπαίνουμε σε διαπραγματεύσεις με χαμηλό αντίτιμο», ξεκαθάρισε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ