Να ρίξει τις Λάρισα και Πανσερραϊκό στην αμέσως επόμενη κατηγορία, απειλεί η Εκτελεστική Γραμματεία της ΕΠΟ αν δεν αποσύρουν μέχρι αύριο τις προσφυγές τους στα πολιτικά δικαστήρια.

Ο ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει τα καλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το τι θα γίνει. Πριν λίγες ώρες η Σούπερ Λίγκα με ανακοίνωσή της ανέφερε πως επιθυμεί να αρχίσει κανονικά το πρωτάθλημα. Ωστόσο οι Πανσερραϊκός και Λάρισα έχουν προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια κάνοντας ασφαλιστικά μέτρα και ζητώντας να μην γίνει η σέντρα την ημέρα που είχε προγραμματιστεί.

Η ΕΠΟ και συγκεκριμένα η Εκτελεστική Γραμματεία σε μία κίνηση που δείχνει δυο μέτρα και δύο σταθμά, εκδίδει ανακοίνωση με την οποία απειλεί τις δύο ομάδες με υποβιβασμό στην αμέσως πιο κάτω κατηγορία, αν μέχρι αύριο δεν αποσύρουν τις προσφυγές. Κάτι που όμως δεν είχε κάνει και στην περίπτωση του ΟΦΗ!

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ έχει ως εξής: «Συνεδρίασε σήμερα Τετάρτη 24/8/2011 η Εκτελεστική Γραμματεία της ΕΠΟ με θέμα ημερήσιας διάταξης «Ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών , Αίτηση Αναστολής των Π.Α.Ε. 1. Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑ 1964 και 2. ΠΑΝΣΣΕΡΑΪΚΟΣ ΜΓΣ κατά του Αστικού Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης με την επωνυμία SUPERLEAGUE ΕΛΛΑΔΑ (ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ ΕΛΛΑΔΑ)» και αποφάσισε να επιβάλλει στις ΠΑΕ ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ 1964 και ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΜΓΣ την ποινή του άμεσου υποβιβασμού στην αμέσως κατώτερη κατηγορία, εφαρμόζοντας τις διατάξεις του Καταστατικού και των Κανονισμών της».

Στις ίδιες, ως άνω, ΠΑΕ δίδεται χρονικό περιθώριο έως την Πέμπτη 25/8/2011 και ώρα 14.00, να παραιτηθούν επισήμως της προσφυγής τους στα πολιτικά δικαστήρια και να ενημερώσουν εγγράφως την ΕΠΟ. Σε διαφορετική περίπτωση ισχύει άμεσα η ποινή του υποβιβασμού των ΠΑΕ ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ 1964 και ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΜΓΣ στην αμέσως κατώτερη κατηγορία για την περίοδο 2011-2012».

Πηγή: Gazzetta.gr