Στα γραφεία του Παναθηναϊκού έχει φτάσει επίσημη πρόταση από την Παλέρμο για την απόκτηση του Αλέξανδρου Τζόρβα, ο οποίος επιθυμεί διακαώς να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία. «Παίζει» και του Σορεντίνο. Η Παλέρμο θέλει να κλείσει την τελευταία «τρύπα» στο ρόστερ της και αυτή δεν είναι άλλη από την θέση στον «άσο». Μάλιστα, ο τεχνικός διευθυντής του Ιταλικού συλλόγου κατέστησε σαφές ότι η θέση παίζεται ανάμεσα στον νυν τερματοφύλακα του Τριφυλλιού και τον πρώην γκολκίπερ της ΑΕΚ, Στέφανο Σορεντίνο.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Sportday, ο Παναθηναϊκός έχει δεχτεί επίσημη πρόταση από την Παλέρμο, η οποία είναι λίγο κάτω από 1 εκ. ευρώ, την ώρα που οι Πράσινοι έχουν κάνει γνωστό ότι ο Τζόρβας δύσκολα θα παραχωρηθεί με ποσό κάτω του . εκ. ευρώ. Ο παίκτης από την πλευρά του κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να αγωνιστεί στο εξωτερικό και δη στην Ιταλία, αφού έχει τονίσει (πολλάκις) δημοσίως ότι αυτό είναι το όνειρό του.

Η Παλέρμο ενδιαφέρεται έντονα και για τον Στέφανο Σορεντίνο της Κίεβο, ο οποίος φέρεται να είναο πρώτος στόχος, αλλά από τα μέχρι τώρα δεδομένα η υπόθεσή του οδεύει προς «ναυάγιο», μια και η Κίεβο φέρεται να ζητά 4 εκ. ευρώ ακατέβατα...

Ο 40χρονος τεχνικό διευθυντής του συλλόγου, Σαν Σολιάνο, μίλησε σχετικά σε Μέσα της πατρίδας του και τόνισε για την περίπτωση Σορεντίνο:«Έχει καταντήσει σαπουνόπερα. Θα γνωρίζουμε περισσότερα το πολύ σε δύο μέρες. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι επίσημο από την πλευρά της Κίεβο».

Για τον Τζόρβα σχολίασε: «Είναι μια περίπτωση που μας ενδιαφέρει. Θα αποφασίσουμε άμεσα, αν θα κινηθούμε για την απόκτησή του», ενώ σε ερώτηση για το αν η θέση του τερματοφύλακα παίζεται αποκλειστικά ανάμεσα σε αυτούς τους δύο, ο Σολιάνο ξεκαθάρισε: «Ναι, έτσι ακριβώς είναι».
 
Πηγή: gazzetta.gr