Την πρόκριση στους ομίλους περίμενε ο Αρσέν Βενγκέρ για να κινηθεί δυνατά στην μεταγραφική αγορά, όπως φαίνεται, αλλά και να γεμίσει (λίγο ακόμα) το ταμείο της ομάδας από τις πωλήσεις των αστεριών της. Ο Αλσατός τόνισε ότι προσπαθούν να ενισχυθούν. Ο Αρσέν Βενγκέρ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βόιτσιεχ Στσέζνι που έσωσε την ομάδα του στο πέναλτι του Ντι Νατάλε, και ίσως αν είχε γίνει το 2-1 υπέρ των Ιταλών να βλέπαμε άλλο παιχνίδι.

«Νιώθω ανακούφιση, επειδή δεν αποκλειστήκαμε, ενώ περάσαμε μία δύσκολη βραδιά. Παίξαμε καλά, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Ξεχώρισε ο Βόιτσιεχ Στσέζνι, αλλά είχαμε καλό παιχνίδι συνολικά απόψε. Από την αρχή της σεζόν, έχουμε ένδεκα παίκτες στον αγωνιστικό χώρο μέχρι το τέλος των ματς και απόψε κερδίσαμε. Είμαστε για 14 χρόνια στο Τσάμπιονς Λιγκ και σήμερα πλησιάσαμε περισσότερο από ποτέ στον αποκλεισμό», δήλωσε αρχικά ο τεχνικός των Κανονιέρηδων και στην συνέχεια αναφέρθηκε στην μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας του:

«Υπάρχουν ερωτηματικά γύρω από την ομάδα. Αν είχαμε αποκλειστεί απόψε θα ήταν πολύ χειρότερα. Η πρόκριση ήταν σημαντική, όχι αποκλειστικά για το οικονομικά μας, αλλά επειδή θέλουμε να παίζουμε σε κορυφαίο επίπεδο.

Έχουμε δουλέψει σκληρά σχετικά με τις μεταγραφικές μας κινήσεις. Έχουμε χάσει πολλούς παίκτες, αλλά προκριθήκαμε χωρίς αυτούς. Ίσως υπάρξουν μεταγραφές, αλλά δεν μπορώ να αναφέρω ονόματα απόψε. Δεν μπορώ να πω πως θα αποκτήσουμε κάποιον αύριο. Προσπαθούμε πολύ».

Πηγή: gazzetta.gr