Εντονη ήταν η αντίδραση του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Superleague με την οποία γνωστοποιούσε την πρόθεση της να ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα το προσεχές Σάββατo. Για αυθαίρετη διαδικασία χωρίς προηγούμενη ενημέρωση όλων των μελών ή έγκριση του δ.σ. κάνει ο λόγο ο Παναθηναϊκός. Την έκπληξη της εκφράζει η ΑΕΚ, υπενθυμίζοντας πως «ο Συνεταιρισμός αποτελεί σώμα των πολλών και όχι των λίγων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «πρασίνων»:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ καταγγέλλει τη διαδικασία έκδοσης ανακοίνωσης εκ μέρους της Super league χωρίς προηγούμενη ενημέρωση όλων των μελών ή σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου. Συνεπώς, η διαδικασία με την οποία εκδήλωσε την πρόθεσή της η Super League, για έναρξη του πρωταθλήματος το προσεχές Σαββατοκύριακο, είναι αυθαίρετη.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ διαχωρίζει τη θέση της από τη δήλωση της πρόθεσης αυτής, ή οποία υποκριτικά βασίζεται δήθεν σε έναν προγραμματισμό ο οποίος είχε γίνει με εντελώς διαφορετικά δεδομένα για το χώρο του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου»!

Και η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Με έκπληξη ενημερωθήκαμε για την ανακοίνωση της Superleague (;), τόσο σχετικά με την διαδικασία αντικατάστασης του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας, μετά την απόφαση υποβιβασμού τους, όσο και για άλλα θέματα που αφορούν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ουδέποτε ενημερώθηκε για την ανακοίνωση αυτή και το περιεχόμενο της και βεβαίως δεν μπορεί να συνυπογράψει μια τέτοια πρόταση, η οποία θα πρέπει να τεθεί προς συζήτηση στο Δ.Σ. του Συνεταιρισμού και να εγκριθεί από το σύνολο των μελών του.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Συνεταιρισμός αποτελεί σώμα των πολλών και όχι των λίγων».


Πηγή: naftemporiki.gr