Η ονειρική κλήρωση για την Μάντσεστερ Γ. Είναι τέτοια που ακόμη και αν ο Φέργκιουσον διάλεγε του αντιπάλους του, τόσο καλά δεν θα τα κατάφερνε. Ο εκπρόσωπος των «διαβόλων» ανέλυσε τον όμιλο. Ο εκτελεστικός διευθυντής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκε στην κλήρωση των ομίλων και αμέσως μετά παραχώρησε δηλώσεις σε βρετανικό μέσο τονίζοντας αρχικά: «Δεν νομίζω πως θα υπάρξουν άλλες μεταγραφές. Έχουμε τσεκάρει διάφορους παίκτες, αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στο τωρινό μας σύνολο παικτών. Θα προχωρήσουμε έτσι και ο Σερ Άλεξ θα προσπαθήσει να αποσπάσει τις καλύτερες δυνατές αποδόσεις από αυτούς».

Για τον τρόπο που αντιμετώπισε την κλήρωση ο τεχνικός της ομάδας, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ανέφερε: «Ο Σερ Άλεξ ικανοποιήθηκε. Μου έχει ήδη στείλει σχετικό μήνυμα. Είχαμε μεγάλες επιτυχίες τα τελευταία χρόνια στην διοργάνωση και προσβλέπουμε σε νέες φέτος».

Για την Μπενφίκα, σχολίασε: «Είχαμε μεγάλα ματς με την Μπενφίκα στο παρελθόν. Είδαμε τον Σερ Μπόμι Τσάρλτον απέναντι της, ο οποίος μου θύμισε πριν την κλήρωση την μεγάλη βραδιά του Γουέμπλεϊ το 1968».

Για την Οτελούλ δεν έκρυψε τη χαρά του, λέγοντας: «Συγχαρητήρια στην νέα ομάδα την Ρουμανία, που έφθασε μέχρι εδώ. Φυσικά χαρήκαμε που βρέθηκαν στον όμιλο μας».

Ενώ για την Βασιλεία θυμήθηκε ότι την έχουν αντιμετωπίσει στο παρελθόν και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έχουμε αντιμετωπίσει στο παρελθόν την Βασιλεία και θυμάμαι ένα ματς, που ο Ρουντ Φαν Νιστελρόι πέτυχε ένα ωραίο εκτός έδρας γκολ. Ο Σερ Άλεξ χάρηκε, που θα επιστρέψουμε στην Ελβετία» 


Πηγή: gazzetta.gr