Δημοσίευση 26 Αυγούστου 2011, 11:36 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:44

Ναι από Γιούβε, το σκέφτεται ο Ιταλός


Ο Ολυμπιακός κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να φέρει στο Λιμάνι τον Ιακουίντα, την ώρα που από τη «Μεγάλη Κυρία» έχει ήδη πάρει το ΟΚ. Σήμερα νέες συζητήσεις. 

Ο Βιτσέντσο Ιακουίντα αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο του Ολυμπιακού και οι Πειραιώτες είχαν ολονύχτιες επαφές με τον 31χρονο επιθετικό και τη Γιουβέντους. Ακόμη δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία, όμως η ιταλική ομάδα έχει διαμηνύσει στους Ερυθρόλευκους ότι παραχωρεί τον παίκτη καλύπτοντας μέρος του συμβολαίου του.

Ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος να καλύψει τον Ιταλό με ένα ποσό μεταξύ 1-1,5 εκατ. ευρώ, και συμφωνήσει η Γιούβε σε αυτό το ποσό, κάτι που φαίνεται πως θα γίνει σήμερα.

Αργά το βράδυ της Πέμπτης ο Ιακουίντα είχε συνάντηση με τον μάνατζέρ του Αντρέ Ντ’ Αμίκο και τους μάνατζερ Φιορανέλι και Ραμαντάνι στο Τορίνο, οι οποίοι δρουν εκ μέρους του Ολυμπιακού, ενώ νωρίτερα οι δύο ατζέντηδες είχαν συναντηθεί με ανθρώπους της διοίκησης της Γιουβέντους.

Στη συνάντησή τους συζήτησαν εκτενώς όλες τις παραμέτρους για τη μετακίνηση του παίκτη στην Ελλάδα για χάρη του Ολυμπιακού, όμως ο Ιακουίντα δεν έχει αποφασίσει ακόμη. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ιταλός δεν φέρει ισχυρές αντιρρήσεις για να έρθει στον Πειραιά, όμως πρώτο του μέλημα είναι να μη χάσει χρήματα από το συμβόλαιό του, το οποίο έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2013, και αν βρεθεί η λύση στο οικονομικό, τότε ο δρόμος θα ανοίξει διάπλατα.
 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ