current views are: 10

3 Οκτωβρίου 2018
Δημοσίευση15:21

Πρεμιέρα με την Εθνική Ομάδα για την «Κερkidα ΟΠΑΠ»

Δωρεάν διπλές προσκλήσεις σε παιδιά και γονείς για τον αγώνα του Nations League Ελλάδα-Ουγγαρία – Πώς θα δηλώσετε συμμετοχή 

Δημοσίευση 15:21’

Δωρεάν διπλές προσκλήσεις σε παιδιά και γονείς για τον αγώνα του Nations League Ελλάδα-Ουγγαρία – Πώς θα δηλώσετε συμμετοχή 

H «Κερkidα ΟΠΑΠ» κάνει δυναμικό come back στα γήπεδα και, την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου, στηρίζει την Εθνική Ομάδα στην αναμέτρησή της με την Ουγγαρία για το Nations League. Η αγαπημένη κερκίδα των παιδιών θα ντυθεί στα «γαλανόλευκα» και θα υποδεχθεί στο OAKA (21:45) συνολικά 300 μικρούς φιλάθλους και τους γονείς/συνόδους τους. 

Η Εθνική θέλει μόνο νίκη στον τρίτο της αγώνα στο Nations League, στην προσπάθειά της να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο, ώστε να ανέβει στη League 2. Παράλληλα, θα αποκτήσει πλεονέκτημα για την πρόκριση στα τελικά του Euro 2020 και μέσω της νεοσύστατης διοργάνωσης Nations League.  

Όσοι επιθυμούν να βρεθούν στο πλευρό των διεθνών μας, αρκεί να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.kerkidaopap.gr και να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής, ώστε να πάρουν μέρος στην κλήρωση για να κερδίσουν μία από τις 150 δωρεάν διπλές προσκλήσεις.  

Τα παιδιά, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της «Κερkidα ΟΠΑΠ», θα απολαύσουν την αγωνιστική δράση και πολλές εκπλήξεις: face painting, αναμνηστικές φωτογραφίες και πολλά δώρα. 

Τα παιδιά «παίζουν μπάλα» με τους αγαπημένους τους αθλητές 

Οι φίλαθλοι της «Κερkidα ΟΠΑΠ» έχουν πλέον τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τους αθλητές που θαυμάζουν, είτε ως «Μικροί Δημοσιογράφοι» είτε συμμετέχοντας σε ψηφοφορία για την ανάδειξη του αγαπημένου τους παίκτη, τον οποίο βραβεύουν ως MVP.

Το πρόγραμμα «Κερkidα ΟΠΑΠ» απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας έως 12 ετών και τους ενήλικους συνοδούς τους. Όλες οι πληροφορίες για το πρόγραμμα και οι διαθέσιμοι αγώνες στο www.kerkidaopap.gr


σχετικα αρθρα