Μετά τις νέες επαφές με τον Πανσερραϊκό η μεταγραφή του Ανάκογλου είναι πιθανό να καθυστερήσει, μια και ο Πέτρος Θεοδωρίδης παρουσιάζεται να έχει αυξημένες οικονομικές απαιτήσεις. Αισιόδοξοι στην Παιανία. Οι νέες επαφές μεταξύ των δύο ομάδων παρουσίασε επιπλοκή στην μεταγραφή του νεαρού άσου στους Πράσινους, αφού ο Πανσερραϊκός αξιώνει περισσότερα χρήματα από ότι περίμεναν στον Παναθηναϊκό.


Ο Πέτρος Θεοδωρίδης φέρεται να ζήτησε 500.000 ευρώ για να παραχωρήσει τον Δημήτρη Ανάκογλου, ποσό που κρίνεται απαγορευτικό για το Τριφύλλι, μια και τα οικονομικά περιθώρια του συλλόγου είναι ιδιαίτερα στενά. Γι αυτό λοιπόν, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσαν τον μεγαλομέτοχο των Λιονταριών ότι είναι πρόθυμοι να προσφέρουν ένα ποσό κοντά στα 250.000 ευρώ και ίσως να το ανεβάσουν μέχρι τις 300.000 ευρώ, παραχωρώντας παράλληλα (πληρωμένο) τον Λεοντίου ή τον Μελίσση.

Ο Θεοδωρίδης δείχνει έτοιμος για σκληρές διαπραγματεύσεις με τους Πράσινους να ελπίζουν ότι θα λογικευτεί στις αυξημένες απαιτήσεις του και περιμένουν το αργότερο μέχρι την Δευτέρα να έχουν συμφωνήσει, ώστε να έρθει ο παίκτης από την ερχόμενη εβδομάδα στην Αθήνα και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Να σημειωθεί ότι αν η υπόθεση του Ανάκογλου ολοκληρωθεί επιτυχώς θα είναι και η τελευταία μεταγραφική ενίσχυση του συλλόγου, ειδάλλως το ρόστερ θα παραμείνει ως έχει. Τέλος, οι Πράσινοι κινούνται για την πώληση του Σιμάο και του Πλεσί και αισιοδοξούν ότι μέχρι την Δευτέρα θα αποτελούν και οι δύο παρελθόν.


πηγή: Gazzetta.gr