Μετά τη λήξη του ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, ο Κύρος Βασάρας που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για να κρίνει τη διαιτησία του αγώνα, έδωσε συγχαρητήρια τόσο στον Τάσο Κάκο, όσο και στους βοηθούς του, Κώστα Ακρίβο και Δημήτρη Τάτση.

Εξάλλου, πηγές αναφέρουν πως ακόμη και ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Βασίλης Τεροβίτσας, τηλεφώνησε στον Κερκυραίο ρέφερι για να τον συγχαρεί και να μεταφέρει τα συγχαρητήρια του και στους δύο βοηθούς.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τάσος Κάκος είχε υποστεί θλάση από το πρώτο ημίχρονο του αγώνα και στην επανάληψη αγωνίστηκε με ένεση, κάτι που θα τον κρατήσει εκτός ορισμών για μικρό χρονικό διάστημα.

Ο Κύρος Βασάρας έχει βαθμολογήσει τον Κερκυραίο με βαθμό που αγγίζει το άριστα (πάνω από 8), ωστόσο η αναλυτική έκθεση του θα σταλεί στην ΚΕΔ πιθανόν τη Δευτέρα, όπου και θα αναφέρεται στα όποια λάθη πιθανόν διαπίστωσε. Η έκθεση δεν έχει ακόμη συνταχθεί, διότι ο διευθυντής ανάπτυξης της ελληνικής διαιτησίας αισθανόταν ζαλάδα την Κυριακή, λόγω της επίθεσης που δέχτηκε το βράδυ του Σαββάτου μετά το ντέρμπι.