Η αποστολή της Εθνικής ομάδας αναχωρεί την Κυριακή για το Αλτιους.

Οι τελευταίες προπονήσεις της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας για το Ευρωμπάσκετ θα λάβουν χώρα στο Αλτιους αφού την Κυριακή η "επίσημη αγαπημένη" αναχωρεί για τη Λιθουανία.

Η αποστολή θα συγκεντρωθεί στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος στις 13:30 και στις 15:00 θα "πετάξει" με τελικό προορισμό το Αλτιους.

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης, ουσιαστικά, της προετοιμασίας ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ηλίας Ζούρος τόνισε: "Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη διάθεση που έδειξαν όλοι οι παίκτες σε αυτό το διάστημα. Καταφέραμε μέσα από τη δουλειά να βελτιωθούμε σαν ομάδα, αλλά υπάρχουν κι άλλα περιθώρια. Πλέον είμαστε έτοιμοι για τα επίσημα παιχνίδια, σε μία διοργάνωση με ιδιαιτερότητες, καθώς οι συμμετέχουσες ομάδες είναι πλέον 24 και θα δώσουμε μέχρι 11 παιχνίδια, ενώ παράλληλα οι αγώνες λειτουργούν και σαν τουρνουά πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο.

Διαθέτουμε μία νεανική ομάδα και για πολλά από τα παιδιά αυτά θα είναι η πρώτη τους παρουσία σε μεγάλη διοργάνωση. Στην τελική φάση θα πάμε βήμα-βήμα, με στόχο να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας, έχοντας πάντα σαν αφετηρία την καλή άμυνα και την ομαδικότητα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομοσπονδία και τη Eurobank για την υποστήριξη. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό".


Πηγή: Contra.gr