Ο Ζοσέ Μουρίνιο ξαναχτύπησε, μιας και η αποψινή πρεμιέρα της Ρεάλ με τη Σαραγόσα του έδωσε το περιθώριο. Και το είπε απλά: «Μπορείτε να χτίσετε ένα μνημείο με όσες πέτρες μου ρίχνουν»...

Μιλώντας στη Marca, ο Πορτογάλος εξήγησε πως αντιλαμβάνεται ότι όλα είναι μέρος του παιχνιδιού, πλην όμως... «Είναι μέρος της ζωής, του παιχνιδιού. Αλλά συγκρίνοντας τη κατάσταση με αντίστοιχες στις άλλες λίγκες που έχω εργαστεί, μοιάζει σαν να διεξάγεται μία εκστρατεία εναντίον μου. Είναι μια άνιση μάχη. Με τόσες πέτρες, μπορείτε να χτίσετε μνημείο», είπε.

Παρ' όλα αυτά, ο Μου για τους φίλους της Ρεάλ, ανέφερε αυτό που έχουμε καταλάβει: «Είμαι χαρούμενος εδώ, αισθάνομαι πως βρίσκομαι στο σωστό μέρος.  Δεν θα το άλλαζα με τίποτα. Μπορεί να είναι λάθος, αλλά πάντα λέω ό, τι θέλω, αυτό που αισθάνομαι, δίχως να φοβάμαι τις συνέπειες. Θα πρέπει να ζήσω 100 χρόνια»!

Τέλος, μίλησε για την Μπαρτσελόνα, όπως άλλωστε πάντα κάνει. «Είναι μια ομάδα που αγωνίζεται στις ίδιες διοργανώσεις. Το μόνο που δεν αλλάζει είναι ότι κερδίζουν ανεξάρτητα αν παίζουν καλά ή άσχημα. Δεν νομίζω πως αυτό πρόκειται να αλλάξει», είπε ο Ζοσέ Μουρίνιο, ρίχνοντας ένα ακόμη καρφί προς τους αντιπάλους του.


Πηγή: contra.gr