Τα Τρίκαλα ζήτησαν την επιστροφή τους στην Football League, καθώς το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών έκανε δεκτή την αίτηση αναστολής της ομάδας της εκτέλεσης της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού λόγω πλαστογραφίας. «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει αδίκημα. Δεν υπάρχει ανάκληση πιστοποιητικού. Τα Τρίκαλα πρέπει να επιστρέψουν στην 4η θέση της βαθμολογίας στη Football League», ανέφερε ο δικηγόρος του ΑΟΤ , Νίκος Αλεξίου, κατά την εκδίκαση της υπόθεσης την Τρίτη και προσκομίζοντας την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου.

Αξίζει να σημειωθεί, πως τα Τρίκαλα είχαν αποκλειστεί από τα play-offs της Football League και είχαν αποβληθεί από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα, λόγω πλαστογράφησης της εγγυητικής επιστολής που είχαν καταθέσει πέρυσι στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Στην συνέχεια, όμως προσέφυγαν στο Διοικητικό Εφετείο καταθέτοντας αίτηση ακύρωσης της απόφασης της ΕΕΑ και προσωρινά δικαιώνονται, καθώς μέχρι να εκδικαστεί η αίτηση ακύρωσης έχουν πιστοποιητικό συμμετοχής στην Β’ Εθνική. Την επόμενη εβδομάδα, αναμένεται να βγει η απόφαση.


Πηγή: woop.gr