Με τα πολύ καλά λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο Λιούμπομιρ Φέισα στα ΜΜΕ της Σερβίας, τονίζοντας πως οι οπαδοί της ομάδας τον υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο στον Πειραιά.

Ο Σέρβος χαφ είναι φανερά ικανοποιημένος όπως κυλάνε τα πράγματα στην ομάδα λέγοντας πως οι "κολλητοί" του Μάρκο Πάντελιτς και  Κατάι τον έχουν βοηθήσει να προσαρμοστεί:

"Είναι πραγματικά φανταστικό να παίζεις στον Ολυμπιακό. Οι οπαδοί της ομάδας με υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Έχω και τον Μάρκο Πάντελιτς να βοηθάει και φυσικά τον Κατάι. Έχουμε κολλήσει".

Στη συνέχεια οι συμπατριώτες του, του απεύθυναν ερώτηση-παγίδα όσον αφορά το ποια ήταν η στάση των οπαδών αρχικά λόγω των καλών σχέσεων του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα και το γεγονός ότι προήλθε από την Παρτιζάν.

Ο Φέισα δήλωσε πως όλα είναι φυσιολογικά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ενώ για την εθνική ομάδα της Σερβίας, ο χαφ των "ερυθρολεύκων" εξέφρασε τη χαρά του για την κλήση του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του:

"Δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα, τα πάντα είναι φυσιολογικά. Το πιο σημαντικό είναι ότι έχω ξεκινήσει να παίρνω παιχνίδια στα πόδια μου και είμαι χαρούμενος που κλήθηκα στην Εθνική".
Πηγή: woop.gr