Ο Απόστολος Παπουτσάκης εξελέγη νέος πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, κατά τη σημερινή γενική συνέλευση του συνεταιρισμού. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Εργοτέλης εξελέγη ομόφωνα, με μόνη εξαίρεση την ΠΑΕ Ξάνθη που απείχε από τη διαδικασία, στην οποία αντίθετα συμμετείχαν οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας.

Στην ομιλία του αμέσως μετά την πανηγυρική εκλογή του, ο νέος πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής τόνισε ότι η Σούπερ Λίγκα διανύει την κρισιμότερη χρονική περίοδο της ιστορίας της και επισήμανε την ανάγκη να είναι όλοι ειλικρινείς απέναντι στους φιλάθλους, στους οποίους απευθύνονται. «Είναι η ευκαιρία να ξεκινήσουμε από την αρχή» τόνισε ο Απόστολος Παπουτσάκης και έκανε έκκληση για ενότητα, «... αλλιώς δεν θα αργήσει η ώρα που θα βάλουμε λουκέτο».

Αναλυτικά, ο κ. Παπουτσάκης τόνισε: «Διανύουμε την κρισιμότερη χρονική περίοδο στα πέντε χρόνια ζωής της Σούπερ Λίγκας. Είμαστε εδώ για να συνεδριάζουμε και να παίρνουμε τις αποφάσεις εκείνες που θα επαναπροσδιορίσουν το ρόλο και τον τρόπο λειτουργίας του συνεταιρισμού. Έχω λάβει από τους περισσότερους μηνύματα στήριξης και παραινέσεις για να αναλάβω την προεδρία. Είμαι έτοιμος για την πρόκληση.

Εκπροσωπούμε το λαοφιλέστερο άθλημα και οφείλουμε να είμαστε απόλυτα ξεκάθαροι και ειλικρινείς απέναντι στους φιλάθλους. Σε αυτούς δεν απευθυνόμαστε; Θεωρώ ότι κάπου έχει χαθεί ο προσανατολισμός. Το ποδόσφαιρο ήταν πάντα λαϊκή διασκέδαση, λαϊκή ψυχαγωγία και έτσι πρέπει να ξαναγίνει. Ο κόσμος έχει χάσει το ενδιαφέρον του. Ας μην απαξιώνουμε άλλο αυτό το άθλημα, που για εμάς εδώ σε αυτό το τραπέζι είναι και προϊόν. Οι περισσότεροι εδώ μέσα έχουμε επενδύσει εκατομμύρια και δεν νομίζω ότι θέλει κανένας να τα πετάει σε ένα προϊόν απαξιωμένο και υποβαθμισμένο.

Τώρα είναι η ευκαιρία να ξεκινήσουμε από την αρχή, στο πλαίσιο και τη φιλοσοφία που συνόδευε την ίδρυση της Σούπερ Λίγκας πριν από πέντε χρόνια. Ήρθε η ώρα να γυρίσουμε σελίδα και να μπορέσουμε να κοιτάξουμε στα μάτια τον κόσμο. Να του πούμε ότι αυτό που βλέπει είναι καθαρό και κρίνεται στον αγωνιστικό χώρο.

Όλοι αναγνωρίζουμε τις προσπάθειες όλων των προέδρων μέχρι τώρα, ωστόσο οφείλουμε να παραδεχθούμε ότι πρέπει να γίνουν πολλά και σημαντικά ακόμα. Μόνο αν είμαστε όλοι μαζί, θα τα καταφέρουμε. Αλλιώς δεν θα αργήσει η ώρα που θα βάλουμε λουκέτο.

Ας αφήσουμε στην άκρη τα προσωπικά συμφέροντα και πάμε να προχωρήσουμε όλοι μαζί. Είτε ο πρόεδρος λέγεται Παπουτσάκης, είτε αλλιώς. Έχουμε πολλά να αποδείξουμε και ο ένας στον άλλο, αλλά και σε όλους εκείνους που κατηγορούν και απαξιώνουν το άθλημα και τον συνεταιρισμό. Οφείλουμε με πράξεις να τους διαψεύσουμε όλους».