Συνάντηση σε καλό κλίμα για όλα τα θέματα που αφορούν την ΑΕΚ είχαν σήμερα ο Μανόλο Χιμένεθ και ο Σταύρος Αδαμίδης. Οι δύο άντρες μίλησαν για το ενδεχόμενο μίας ακόμα μεταγραφής, από τις «ευκαιρίες» της τελευταίας στιγμής που ίσως να παρουσιαστούν μέχρι τη λήξη της προθεσμίας για τους ελεύθερους παίκτες, ενώ ξεκαθάρισαν ότι μαζί, χέρι με χέρι, θα πορευτούν για το καλό της Ένωσης.

Έπειτα από την τραγική εμφάνιση κόντρα στην Παναχαϊκή, η οποία όπως ήταν φυσιολογικό το μόνο που προκάλεσε ήταν προβληματισμό, το… meeting μεταξύ των δύο ανδρών έμοιαζε με επιτακτική ανάγκη.

Ο Ισπανός τεχνικός ξεκαθάρισε ότι ναι μεν η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση μέσα στον Σεπτέμβρη, όμως ακόμα κι έτσι, χωρίς καμία προσθήκη και με το υπάρχον ρόστερ, είναι θέμα χρόνου να ανεβάσει ρυθμό.

Από την άλλη, ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης εξέφρασε για ακόμη μία φορά την εμπιστοσύνη του στη δουλειά του Χιμένεθ και του ξεκαθάρισε ότι πολύ δύσκολα θα γίνει κι άλλη μεταγραφή, αν και θα γίνουν προσπάθειες από τη διοίκηση μήπως βρεθεί η… ευκαιρία της τελευταίας στιγμής.

Πηγή: sport-fm.gr