Μετ' εμποδίων ολοκληρώθηκε η σημερινή φιλική αναμέτρηση που έγινε στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών μεταξύ του Πανσερραϊκού και του ΠΑΟΚ. Κι αυτό γιατί δυο φορές ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Τοπούζης αναγκάστηκε να διακόψει το παιχνίδι, την πρώτη στο 31' λόγω υβριστικών συνθημάτων που εκφωνούσαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ και μια δεύτερη στο 48' λόγω του υβριστικού περιεχομένου ενός πανό που σήκωσαν οι φίλαθλοι του Πανσερραϊκού. Αυτές οι διακοπές είχαν σαν αποτέλεσμα το παιχνίδι να ολοκληρωθεί με πεντάλεπτη καθυστέρηση.

Ο αγώνας κρίθηκε με ένα γκολ που σημείωσε ο ΠΑΟΚ στο 28' με εύστοχο κτύπημα πέναλτι που εκτέλεσε ο Λίνο. Το πέναλτι κέρδισε ο Ρομπέρ ανατραπείς από τον Τριανταφύλλου μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων.

Το παιχνίδι είχε αξιόλογες φάσεις και ενδιαφέρον με τις δυο ομάδες να δημιουργούν και να χάνουν καλές ευκαιρίες.

Στην καλύτερη από πλευράς γηπεδούχων, ο Βουτσιάς στο 19' σούταρε άστοχα από καλή θέση.

Ο ΠΑΟΚ χρησιμοποίησε νεαρούς ποδοσφαιριστές και ιδιαίτερα θετική ήταν η παρουσία δυο νέων τέτοιων παικτών όπως οι Παναγιωτούδης και Παπαδόπουλος.

Διαιτητής του αγώνα ο Γιάννης Τοπούζης από το Σύνδεσμο Θράκης. Βοηθοί του οι Μιχαήλ Χαρίσης (συνδέσμου Θράκης) και Βασίλης Καραβασίλης (συνδέσμου Καβάλας).

Πανσερραϊκός: Γουμάγιας (82' Κουτζαβασίλης), Τριανταφύλλου, Ντιόγκο (76' Κονέ), Μιλένκοβιτς, Σαλαματράκης, Ορφανός (80' Μουσικάκης), Περπερίδης (73' Περπερίδης), Τσαούσης (82' Κυριακίδης), Βουτσιάς (56' Σοάρες) , Στεφανίδης (73' Γκουεϊ) , Παντελιάδης

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς (46' Γλύκος), Σνάουτσνερ, Μαλεζάς (70' Ιντζίδης) , Μπαλάφας, Λίνο (46' Πόποβιτς), Αρίας (46' Ετο), Τσουκαλάς (70' Τσαλδάρης), Ρομπέρ (70' Πέλκας), Παπαδόπουλος, Παναγιωτούδης, Γκαρσία.