Τα οικονομικά δεδομένα στην Ενωση είναι γνωστά και απαγορευτικά για μεταγραφικές κινήσεις και στη διοίκηση αναζητούν τρόπο για να προσφέρουν λύσεις στον Χιμένεθ. Μεταξύ των λύσεων αυτών είναι ο 30χρονος επιθετικός Φοντέ Μανσαρέ, που έμεινε ελεύθερος από την Τουλούζ και το κασέ του είναι γύρω στα 200.000 ευρώ.

Η περίπτωση του Μανσαρέ, που αγωνίζεται και στα δύο άκρα της επίθεσης, ενδιαφέρει την ΑΕΚ, αλλά θα πρέπει να βρει οικονομικούς πόρους για να κυνηγήσει την συγκεκριμένη υπόθεση,  κάτι που δεν φαίνεται εύκολο αυτή τη στιγμή.


Μορένο: Με ήθελε ο Χιμένεθ
Την ίδια ώρα, τις επαφές του με τον Μανόλο Χιμένεθ επιβεβαίωσε ο Άμπελ Γκόμεθ Μορένο, ο οποίος βρέθηκε στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ, αλλά προτίμησε τελικά να παραμείνει στη Γρανάδα.

«Ο Χιμένεθ ήρθε σε επαφή μαζί μου και μου είπε πως χρειάζεται έναν παίκτη με τα δικά μου χαρακτηριστικά. Με ήθελε πολύ, καθώς με γνώριζε από την Σεβίλλη», τόνισε ο Ισπανός μέσος και πρόσθεσε.

«Το σκέφτηκα πολύ καλά και αποφάσισα να μείνω στην Γρανάδα, για να πραγματοποιήσω ένα από τα όνειρα μου. Μια καλή χρονιά στην Γρανάδα και την πρώτη κατηγορία της χώρας».

Πηγή: woop.gr