Μετά το τέλος του αγώνα με τη Λετονία, μίλησε και ο Νίκος Λυμπερόπουλος στους εκπροσώπους του Τύπου για το τελικό 1-1.

Ο διεθνής επιθετικός της ΑΕΚ, τόνισε πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δεν ξεκίνησε με συγκέντρωση, ωστόσο εμφανίστηκε αισιόδοξος για το ματς κόντρα στην Κροατία

«Νομίζω ό,τι το λυπηρό σήμερα είναι που χαρίσαμε ένα ημίχρονο. Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας στα πρώτα 45 λεπτά και αυτό μας “κόστισε”. Η Λετονία είχε κλείσει πολύ καλά τους χώρους. Εμείς προσπαθήσαμε, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Το σημαντικό είναι ότι δεν χάσαμε και τώρα πάμε στον επόμενο αγώνα για τη νίκη. Στο πρώτο 45λεπτό ήμασταν έξω από τα νερά μας, ενώ μετά το γκολ είχαμε μεγάλες αποστάσεις», είπε αρχικά ο Νίκος Λυμπερόπουλος και συνέχισε:

«Οι παίκτες που απουσίαζαν ήταν σημαντικοί, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Αυτό που πήρα από το παιχνίδι ήταν, πως δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι όσο θα έπρεπε, αλλά είμαστε αισιόδοξοι για τον αγώνα με την Κροατία στο γήπεδο “Καραϊσκάκη” απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα».

Για το γεγονός ό,τι η Εθνική έμεινε αήττητη για 14ο παιχνίδι, τόνισε πως: «νομίζω πως αυτή η ομάδα πιστεύει πολύ. Έχει παίκτες στις τάξεις της, με ενθουσιασμό και εμπειρία, οι οποίοι δεν παρατάνε κανένα ματς», ενώ κατέληξε:

«Θέλω να πιστεύω ότι στην έδρα μας, το γήπεδο θα είναι γεμάτο, γιατί όλοι ξέρουν τη σημασία του παιχνιδιού».
Πηγή: woop.gr