Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας κ. Ανδρέας Φάκος έκρινε πως δεν συντρέχει νόμιμος λόγος για άσκηση πειθαρχικής δίωξης των διαιτητών Κιοτζένη και Καλογερόπουλου. Σε εκκρεμότητα η υπόθεση Δημητρόπουλου. Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας κ. Ανδρέας Φάκος έκρινε πως δεν συντρέχει νόμιμος λόγος για άσκηση πειθαρχικής δίωξης των διαιτητών Κιοτζένη Καλογερόπουλου για την υπόθεση με τα "ύποπτα παιχνίδια". Αντίθετα σε εκκρεμότητα είναι ακόμα η υπόθεση με τον διαιτητή Δημητρόπουλο.

Οι τρεις διαιτητές είχαν υποβάλει αιτήσεις για άμεση εκδίκαση των υποθέσεών τους και οι διατάξεις που εξέδωσε ο κ. Φάκος είναι:

"ΥΠΟΘΕΣΗ Ε. Κιοτζένη

α) ΔΕΝ συντρέχει νόμιμος λόγος γι’ άσκηση πειθαρχικής δίωξης κατά του Ευάγγελου ΚΙΟΤΖΕΝΗ, Διαιτητή Β' Εθνικής Κατηγορίας, για τις αποδοθείσες σ’ αυτόν πράξεις της παθητικής Δωροδοκίας κ.λ.π., που φέρονται ότι τελέστηκαν στην Αθήνα την 14-03-2011. Και

β) Η αφορώσα αυτόν υπόθεση πρέπει να ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΘΕΙ ως Νόμω και Ουσία αβάσιμη, επιδοθεί δε αντίγραφο υπηρεσιακό της παρούσης στον ίδιο (με μέριμνα της ΚΕΔ/ ΕΠΟ), στην Κ.Ε.Δ. – Ε.Π.Ο., Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και Αρχηγείο Ελλην. Αστυνομίας – Δ/νση Αστυν. Προσωπικού.

Υπόθεση Α.Δημητρόπουλου

Απορρίπτεται η από 26-7-2011 αίτηση του Αλέξανδρου ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, επιδοθεί δε αντίγραφο στον ίδιο (με μέριμνα της ΚΕΔ/ ΕΠΟ) και στην Κ.Ε.Δ. Ε.Π.Ο.

Υπόθεση Χ. Καλογερόπουλου

α) ΔΕΝ συντρέχει νόμιμος λόγος γι’ άσκηση πειθαρχικής δίωξης κατά του Χαράλαμπου ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ, Διαιτητή Β' Εθνικής Κατηγορίας, διότι είναι πλέον βέβαιο ότι, στον κρίσιμο αγώνα της 13-03-2011 μεταξύ των ΠΑΕ "Κόρινθος" - "Παναχαϊκή", άσκησε τα διαιτητικά του καθήκοντα τελείως αμερόληπτα και αντικειμενικά και παρά τις επιδιωχθείσες περί του αντιθέτου επιλήψιμες μεθοδεύσεις των Γ. Τσακογιάννη και Ι. Παπαδόπουλου. Και

β) Η αφορώσα αυτόν υπόθεση πρέπει να ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΘΕΙ ως αβάσιμη κατ’ ουσίαν, επιδοθούν δε αντίγραφα υπηρεσιακά της παρούσης στον ίδιο (με μέριμνα ΚΕΔ/ ΕΠΟ), στην ΚΕΔ-ΕΠΟ, Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και Αρχηγείο Ελλην. Αστυνομίας – Δ/ση Αστυν. Προσωπικού".
Πηγή: sport24.gr