Τις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου του Ολυμπιακού στο Ρέντη επισκέφθηκε το απόγευμα ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο «ισχυρός άνδρας» των «ερυθρολεύκων», με την ευκαιρία της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, μίλησε στους ποδοσφαιριστές, τονίζοντάς τους ιδιαίτερα ότι ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ενωμένη οικογένεια και πως η διοίκηση θα είναι συνεχώς κοντά τους, παρά τις πραγματικά δύσκολες γενικότερα συνθήκες, ενώ τους ζήτησε να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους σε κάθε ματς, αρχής γενομένης από τον αγώνα της προσεχούς Τρίτης με την Μαρσέιγ, προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

«Καλωσορίζω τους νέους παίκτες στην ομάδα μας και εύχομαι σε όλους σας να είστε γεροί και πάνω απ' όλα υγιείς. Όπως γνωρίζετε οι παλαιότεροι και μαθαίνετε τώρα οι καινούργιοι, ο Ολυμπιακός είναι μια οικογένεια, μια γροθιά ενωμένη τόσο στις χαρές και τις επιτυχίες, όσο και στις δύσκολες στιγμές. Έτσι πετύχαμε πέρυσι, έτσι πρέπει να λειτουργήσουμε και φέτος. Θέλω να ξέρετε ότι η Διοίκηση και εγώ προσωπικά θα είμαι συνεχώς κοντά σας και θα στηρίξουμε, σε δύσκολες γενικότερα συνθήκες, την προσπάθεια που κάνετε. Θέλω και εσείς από την πλευρά σας να είστε σοβαροί και πειθαρχημένοι τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Πέρυσι είχαμε μια πολύ καλή ομάδα και θεωρώ ότι, με τις προσθήκες που έγιναν φέτος, θα είμαστε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί. Ο προπονητής και το τεχνικό επιτελείο είναι το ίδιο και όλοι, μαζί με την Διοίκηση, θα είμαστε κοντά σας» είπε ο κ. Μαρινάκης και συνέχισε:

«Μπορεί να λένε διάφοροι ότι είμαστε φαβορί, γιατί οι αντίπαλοί μας έχουν προβλήματα, όμως αυτό σε καμία περίπτωση δεν ισχύει και δεν πρέπει κανένας σας να θεωρεί και να λέει ότι είμαστε φαβορί. Κανένας αντίπαλός μας δεν διαλύεται, όπως θέλουν να λένε, αντίθετα έχουμε όπως κάθε χρόνο να αντιμετωπίσουμε δυνατές ομάδες και αντιπάλους που θέλουν να μας κερδίσουν. Γνωρίζω ότι έχετε να αγωνιστείτε σε επίσημο παιχνίδι περίπου πέντε μήνες και αυτό σίγουρα δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την προσπάθειά σας στον αγώνα της Τρίτης, όμως για αυτό το λόγο περιμένω από εσάς μεγαλύτερη ακόμα προσπάθεια, πάθος και δύναμη. Θέλω να τα δώσετε όλα στον αγώνα της Τρίτης».