Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού έρχεται σήμερα το μεσημέρι (13:15) στην Αθήνα μετά τις υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της χώρας του και ενσωματώνεται στην ομάδα με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να αποφασίζει αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο ίδιος, όπως δήλωσε στο περιβάλλον του, νιώθει έτοιμος να αγωνιστεί την Κυριακή, αλλά η τελική απόφαση φυσικά είναι του Πορτογάλου τεχνικού.

Ο Ούγγρος επιθετικός μετά τις υποχρεώσεις με την εθνική, μετέβει στην Ιταλία για να μαζέψει τα πράγματα του και να έρθει μόνιμα στην Ελλάδα για λογαριασμό των "πρασίνων".

Οι εμφανίσεις του με την Εθνική Ουγγαρίας έχουν σκορπίσει τον ενθουσιασμό στους φίλους του  "τριφυλλιού" αλλά και στους ανθρώπους της ομάδας, αφού βλέπουν πως την ύστατη στιγμή κατάφεραν να κάνουν μία καλή μεταγραφή που ελπίζουν να "πιάσει" και στον Παναθηναϊκό.

Πάντως δεδομένουν ότι φτάνει σήμερα στην Ελλάδα πολύ δύσκολο, έως απίθανο, είναι να βρίσκεται καν στην αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΣ, οπότε υπολογίζεται πως θα μπει στις προπονήσεις και θα είναι έτοιμος για τον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Όσον αφορά τα διοικητικά σήμερα ο Παναθηναϊκό έχει έκτακτη Γενική Συνέλευση του Δ.Σ., το οποίο θα είναι και το πρώτο χωρίς την παρουσία -ή την εκπροσώπηση- του Γιάννη Βαρδινογιάννη.


Πηγή: woop.gr