Με δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρομήτου τοποθετήθηκε ο Γιώργος Δώνης, ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Αρη στη Θεσσαλονίκη, για τη 2η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο Ελληνας τεχνικός αναφέρθηκε αρχικά στο ματς της πρεμιέρας με τον ΟΦΗ, λέγοντας:

«Περνώντας ένα επίσημο παιχνίδι πρωταθλήματος, βγάλαμε συμπεράσματα. Είδαμε καλά πράγματα, αλλά και πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε στην συνέχεια. Είναι φανερό ότι υπάρχει θέληση και ότι η προσπάθεια των παικτών μου είναι πολύ μεγάλη, αλλά πάντα για να εφαρμοστεί μία νέα φιλοσοφία παιχνιδιού χρειάζεται χρόνος. Το σημαντικό για εμάς είναι ότι, αν και ξέρουμε πως περνώντας ο χρόνος θα είμαστε καλύτεροι, με απώτερο στόχο να γίνουμε καλύτερη ομάδα, πρέπει σε όλο αυτό το διάστημα που μεσολαβεί να είμαστε και αποτελεσματικοί».

Στη συνέχεια, ο Δώνης αναφέρθηκε στο ματς του «Κλεάνθης Βικελίδης» επισημαίνοντας ότι «έχουμε μπροστά μας ένα δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εκτός έδρας, σε μία έδρα πολύ δυνατή και με μία πολύ καλή ομάδα. Εμείς πρέπει να είμαστε δυνατοί στις μονομαχίες, γιατί σε τέτοιες έδρες άμα δεν είσαι δυνατός και ταυτόχρονα πολύ ήρεμος όταν έχεις τη μπάλα στα πόδια, τότε δεν έχεις πολλές πιθανότητες για να πάρεις ένα θετικό αποτέλεσμα».