Η διορία που είχε η ΠΑΕ Ηρακλής για την ανάκληση της προσφυγής της στα πολιτικά δικαστήρια εξέπνευσε και η διοίκηση της μακεδονικής ΠΑΕ δεν έκανε πίσω, ρισκάροντας ακόμα και την παραμονή της ομάδας στην Football League. Πλέον όλοι στο «στρατόπεδο» της ομάδας αναμένουν την απόφαση του Πρωτοδικείου στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε χθες η ΠΑΕ και που αναμένεται να εκδοθούν το μεσημέρι.

Χθες, πάντως, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Αντρέας Παντελή, είχε μία ξεκάθαρη συζήτηση με τους παίκτες της ομάδας και τον προπονητή Μάκη Κατσαβάκη, επισημαίνοντας σε όλους πως η πόρτα του Ηρακλή είναι ανοιχτή για τον καθένα να διαλέξει αν θέλει να φύγει ή να μείνει στην ομάδα, καθώς το σκηνικό παραμένει θολό ακόμα και για την κατηγορία στην οποία θα αγωνιστεί η ομάδα.

Στο μεταξύ, οι φίλοι του συλλόγου αλλά και οι αθλητές όλων των τμημάτων του Ηρακλή ετοιμάζονται πυρετωδώς για την αυριανή συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας για τον υποβιβασμό της ποδοσφαιρικής ομάδας, και σε συνδυασμό με την τελετή εγκαινίων της ΔΕΘ και την παρουσία του κυβερνητικού κλιμακίου στη Θεσσαλονίκη. Η συγκέντρωση των ανθρώπων της οικογένειας του Ηρακλή θα γίνει στις 6 το απόγευμα στο Κατσάνειο αθλητικό κέντρο και θα ακολουθήσει πορεία.