Το ματς με τη Ρωσία πάει, τελείωσε... Η Εθνική μας δεν ήταν καλή στο δεύτερο ημίχρονο και έπεσε φυσιολογικά με 83-67, χάνοντας για δεύτερη φορά σε αυτό το Ευρωμπάσκετ.

Πλέον, περιμένει τον αντίπαλό της στα προημιτελικά (Γαλλία ή Ισπανία), θέλοντας όμως από τη μεριά της να πάρει το παιχνίδι της Δευτέρας (18:00) με αντίπαλο την Γεωργία για την τελευταία αγωνιστική της 2ης φάσης. Άλλωστε, η 3η θέση είναι εξασφαλισμένη...

Οι παίκτες του Ηλία Ζούρου, θα επιδιώξουν να κάνουν μια καλή εμφάνιση, προκειμένου να ολοκληρώσουν με νίκη τις υποχρεώσεις τους στη φάση των «12» της διοργάνωσης και να πάρουν μια «ένεση» ηθικού ενόψει της συνέχειας.

Ο αντίπαλος σαφώς και είναι υποδεέστερος και γι' αυτό δεν πρέπει με τίποτα να χαθεί αυτό το ματς. Δεν θα χαθεί, αρκεί οι Έλληνες παίκτες να πράξουν το αυτονόητο πάνω στο παρκέ. Η διαφορά δυναμικότητας είναι δεδομένη, όμως πάνω στο παρκέ φαίνονται όλα και κρίνονται οι πρωταγωνιστές.

Να υπενθυμίσουμε ότι ως τρίτη του 6ου ομίλου, η Εθνική θα αντιμετωπίσει στην προημιτελική φάση (Πέμπτη, 18:00) τον ηττημένο του σημερινού (18:00) αγώνα ανάμεσα στην Γαλλία και την Ισπανία, ο οποίος θα καταταγεί δεύτερος στον Ε' όμιλο.

Πηγή: woop.gr