Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει σήμερα (18:00) την Γεωργία ενώ έχει ήδη προκριθεί στους "8" με αντίπαλο την Γαλλία Ως... ζέσταμα και αγώνα για τις τελευταίες δοκιμές ενόψει Γαλλίας βλέπει η Εθνική Ελλάδας τον σημερινό αγώνα (18:00) με αντίπαλο την Γεωργία, τον τελευταίο για τη δεύτερη φάση.

Η ομάδα του Ηλία Ζούρου έχει προκριθεί γνωρίζοντας ήδη τον επόμενό της αντίπαλο μετά τη νίκη της Φινλανδίας επί της Γεωργίας και γι' αυτό ο σημερινός αγώνας θα έχει περισσότερο χαρακτήρα προπόνησης.

Στον προηγούμενο αγώνα η Εθνική μας ηττήθηκε από την Ρωσία, αλλά δεν είχε σημασία ο αγώνας γ' αυτό και ο ομοσπονδιακός μας προπονητής ήδη δοκίμαζε διαφορετικές αφήνοντας μάλιστα τον Μπουρούση εκτός για όλη την αναμέτρηση.

Αυτό που καλείται σήμερα να κάνει η Ελλάδα, είναι πέρα από τις όποιες δοκιμές, να αποδώσει και καλό μπάσκετ αφήνοντας πίσω την ήττα από την Ρωσία, κερδίζοντας με ένα καλό σκορ που θα δώσει και την ψυχολογική ανάταση στους παίκτες ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης με τη Γαλλία που είναι αήττητη μέχρι στιγμής στο Ευρωμπάσκετ.


Πηγή: woop.gr