Τις νέες εμφανίσεις για την αγωνιστική περίοδο 2011/12 παρουσίασε η ΠΑΕ ΑΕΚ στο προπονητικό κέντρο της, στα Σπάτα. Σε συνεργασία με γνωστή αθλητική εταιρεία παρουσίασε μια κίτρινη, μια κιτρινόμαυρη και μια λευκή εμφάνιση, που θα φορούν οι παίκτες της Ένωσης στα εντός και εκτός έδρας ματς της σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη. Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών για το κοινωνικό πρόσωπο της ΠΑΕ, στο αριστερό μανίκι της φανέλας θα προβάλλεται η Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Παιδιού και του Εφήβου (ΕΨΥΠΕ).

«Όπως είπα και όταν ήρθα στην ΑΕΚ, είναι μια φανέλα με μεγάλη ιστορία και είμαι περήφανος που την φοράω. Μακάρι να πανηγυρίσουμε μεγάλες επιτυχίες με την ΑΕΚ» σχολίασε ο Εϊντούρ Γκουντγιόνσεν, ενώ από την πλευρά του ο Φαμπιάν Βάργκας είπε: «Είναι μία πολύ ωραία φανέλα. Με την εγγύηση εταιρίας που ντύνει μεγάλες ομάδες. Εύχομαι να σημειώσουμε επιτυχίες με αυτήν την φανέλα».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις των Δημήτρη Κωνσταντόπουλου και Σάββα Γκέντσογλου. «Είμαι χαρούμενος που φοράω την φανέλα της ΑΕΚ, μίας μεγάλης ομάδας. Πρέπει να κερδίζουμε και να πετύχουμε στόχους με αυτήν την φανέλα. Θα κάνω ό,τι μπορώ από την πλευρά μου» είπε ο 33χρονος Έλληνας γκολκίπερ, ενώ ο Γκέντσογλου συμπλήρωσε: «Η ΑΕΚ είναι μία μεγάλη ομάδα, με τεράστια φανέλα. Να την σεβόμαστε και να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό».