Να λοιπόν που έχει κρυμμένους άσους στο μανίκι του ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος για την πρεμιέρα του Champions League φαίνεται να ετοιμάζει τον Φραν Γέστε, γεγονός που είναι μία μίνι έκπληξη, αφού για τον Βάσκο αριστεροπόδαρο άσο ακουγόταν ότι  δεν είναι στον βαθμό ετοιμότητας που απαιτείται για να βγάλει 90λεπτο. Παρόλα αυτά, του έχει τυφλή εμπιστοσύνη, καθώς γνωρίζει ότι με μία του μπαλιά, με μία του κάθετη πάσα μπορεί να προκαλέσει ζημιές στην ασταθέστατη άμυνα της Μαρσέιγ.

Τον Γέστε τον δοκίμασε στο δίτερμα με τους βασικούς, μίλησε μαζί του και του άφησε να εννοηθεί ότι θα τον ξεκινήσει.

Με βραδινές πληροφορίες ο Βαλβέρδε δείχνει να έχει καταλήξει στον Κοστάνσο κάτω από τα δοκάρια, στον Αβραάμ Παπαδόπουλο και τον Μέλμπεργκ κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Αμυντικό χαφ θα είναι ο Μοδέστο, δίπλα του ο Φέισα και μπροστά τους ο Γέστε. Δεξιά θα παίξει ο Αμπντούν, αριστερά ο Φουστέρ που θα αλλάζει θέση με τον Γέστε και κορυφή ο Μιραλάς.

Μοναδική εκκρεμότητα είναι αυτή ανάμεσα στον Μαρκάνο και τον Χολέμπας. Στην τελευταία προπόνηση δοκίμασε τον Γερμανό. Όλη την εβδομάδα όμως είχε τον Μαρκάνο αριστερό μπακ. Πριν από τον αγώνα θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα...

Πηγή: woop.gr