Ενας από τους Αραβες επενδυτές, που έχουν εκφράσει την επιθυμία να εμπλακούν στα διοικητικά της ΠΑΕ Πανιώνιος, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Φίλαθλος», μιλώντας για πολλά και διάφορα. Ο -γιατρός στο επάγγελμα- Μαντί Αλ Μουσάουι, ξεκαθάρισε ότι στόχος των επενδυτών είναι να αποκτήσουν το 67% του μετοχικού κεφαλαίου και όχι απλά μία χορηγία στους «κυανέρυθρους», ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στα σχέδια που υπάρχουν για την «αναγέννηση» του Πανιωνίου.

Ο επιστήμονας από το Κουβέιτ, ερωτηθείς για τις επαφές που έχουν γίνει μέχρι τώρα, αποκάλυψε: «Έχουμε μιλήσει ήδη με τους διοικούντες την ομάδα μέσω του Καϊμακάμη και περιμένω τα τελικά στοιχεία για την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ. Μόλις γίνει αυτό θα προχωρήσουμε σε αναλυτικές αναζητήσεις. Εχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον Καϊμακάμη. Θεωρούμε πως ο Πανιώνιος είναι η πιο καθαρή ομάδα στο πρωτάθλημα».

Στην συνέχεια, ο Αλ Μουσάουϊ, αναφέρθηκε στις προθέσεις και τα σχέδια των Αράβων επενδυτών, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Θέλουμε το 67% αρχικά και φυσικά το μάνατζμεντ, προκειμένου να φέρουμε στην ομάδα καλούς παίκτες από το εξωτερικό. Θα διοικήσουμε με μοντέρνο τρόπο προκειμένου να ανέβει ο Πανιώνιος. Ξέρω ότι είναι από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδος και από τις πιο καλές. Το γήπεδο είναι καλό, αλλά νομίζω πως αν είχαν ρίξει περισσότερα χρήματα θα γινόταν καλύτερο. Σίγουρα μας ενδιαφέρει, αν όλα πάνε καλά, να το κάνουμε πιο μοντέρνο σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα».

Οσον αφορά τέλος, στους φιλάθλους της ομάδας, ο επιχειρηματίας από το Κουβέιτ, τόνισε: «Οι οπαδοί του συλλόγου θα πρέπει να είναι δίπλα στην ομάδα, να την υποστηρίζουν, ώστε να γίνει η πρώτη στην Ελλάδα και να αποκτήσει όνομα στην Ευρώπη».