Παίκτης του Ικάρου είναι και επίσημα ο Φάνης Κουμπούρας.

Ο 28χρονος γκαρντ, ο οποίος βρισκόταν υπό δοκιμή από τον Άρη Λυκογιάννη τον τελευταίο μήνα, υπέγραψε την Τρίτη (13/9) το συμβόλαιό του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Παίκτης του Ικάρου και τυπικά είναι ο Φάνης Κουμπούρας, ο οποίος το μεσημέρι της Τρίτης υπέγραψε το συμβόλαιο του με τον Ίκαρο Καλλιθέας».

«Όλα εξελίχθηκαν καλά και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος ενός συλλόγου-πρότυπο, όπως ο Ίκαρος», ήταν η πρώτη κουβέντα του Έλληνα πλέι μέικερ, ο οποίος συνέχισε: «Βρίσκομαι περίπου ένα μήνα στην ομάδα και έχω διαπιστώσω από πρώτο χέρι πως όλα όσα λέγονται για την ομάδα είναι πραγματικά. Οι συνθήκες για να αφιερωθεί κανείς στο μπάσκετ είναι ιδανικές και θα προσπαθήσω να κάνω ότι είναι δυνατόν, για να δικαιώσω τους ανθρώπους του Ικάρου».

Από την πλευρά του ο γενικός γραμματέας του συλλόγου Δημήτρης Καρκατσέλης τόνισε: «Ο Φάνης είναι ένα παιδί που μεγάλωσε στην πρώην μας γειτονιά τη Νέα Σμύρνη και φυσικά έχει μάθει πολύ καλά το μπάσκετ, από τα πρώτα του βήματα στον Πανιώνιο. Είχε αρκετές αναποδιές τα τελευταία χρόνια με τραυματισμούς, αλλά πιστεύουμε πολύ στα προσόντα του και στον χαρακτήρα του. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ικάρου».


Πηγή: Sport-fm.gr