Μια άγνωστη πτυχή του αγώνα Ολυμπιακός-Μαρσέιγ αποκαλύπτουν τα γαλλικά ΜΜΕ, σύμφωνα με τα οποία η αντίπαλος των «ερυθρολεύκων» λίγο έλλειψε να κάνει μια γκάφα που ενδεχομένως να έδινε στους Πειραιώτες τη δυνατότητα να πάρουν το ματς στα χαρτιά! Διαβάστε ποιος Γάλλος ποδοσφαιριστής λίγο έλλειψε να γίνει ο νέος... Βάλνερ! Λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης, ο Ζινιάκ δοκίμασε τις δυνάμεις του, αλλά τελικά διαπίστωσε πως δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί λόγω του προβλήματος τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε.

Τότε ο Ντεσάν, αποφάσισε να τον αντικαταστήσει με τον νεαρό Κρις Γκαντί ώστε να έχει άλλη μία επιλογή στην επίθεση και έδωσε το σχετικό χαρτάκι σε συνεργάτη του ώστε να ενημερώσουν για την αλλαγή. Εκείνος όμως μπερδεύτηκε και δήλωσε έναν άλλο πιτσιρικά, τον Μπιλέλ Ομρανί. Ο Γκαντί συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή από τον Ντεσάν, παρά το γεγονός ότι στα επίσημα χαρτιά του αγώνα ήταν γραμμένος ο Ομρανί.

Τελικά το λάθος διαπιστώθηκε λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα και αποκαταστάθηκε η γκάφα, που θα έδινε τη δυνατότητα στους «ερυθρόλευκους» να κάνουν ένσταση και να πάρουν τελικά το παιχνίδι στα χαρτιά, κάτι το οποίο εξόργισε τον Ντιντιέ Ντεσάν.

Πηγή: sport-fm.gr