Δεν αρκεί μόνο το να παίξεις καλό ποδόσφαιρο για να κερδίσεις τον Παναθηναϊκό όπως υποστήριξε ο Γιώργος Δώνης στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρομήτου. Ο προπονητής των «κυανόλευκων», οι οποίοι φιλοξενούν τους «πράσινους» το Σάββατο, ισχυρίστηκε πως οι παίκτες του θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στον αγώνα ώστε να προκύψει ένα θετικό αποτέλεσμα στο «σπίτι» τους.

«Μετά από ένα πολύ καλό αποτέλεσμα και μια καλή εμφάνιση στο ματς με τον Άρη επιστρέφουμε στο σπίτι μας για να δώσουμε τον πρώτο επίσημο αγώνα της νέας περιόδου. Είναι σημαντικό ότι από το ματς με τον ΟΦΗ μέχρι το ματς με τον Άρη μερικά πράγματα πάνω στη φιλοσοφία του παιχνιδιού μας έχουν θετικό πρόσημο», ανέφερε αρχικά κα στη συνέχεια πρόσθεσε:
«Για να ζητήσουμε όμως μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα πρέπει να έχουμε μεγάλη συγκομιδή βαθμών μέσα στην έδρα μας όπως και στην πρώτη χρονιά μου στον Ατρόμητο που πήραμε την 7η θέση. Ξεκινώντας λοιπόν με έναν αντίπαλο πολύ δυνατό που διεκδικεί κάθε χρόνο το πρωτάθλημα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και είναι σίγουρο ότι δεν αρκεί να παίξουμε μόνο καλό ποδόσφαιρο για να πάρουμε αποτέλεσμα».

Τέλος, άφησε κι ένα μήνυμα στους Περιστεριώτες, τονίζοντας τα εξής:

«Θέλω να πω όμως και κάτι ακόμη που είναι πολύ σημαντικό: Αυτόν τον κόσμο που είχαμε κοντά μας στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και τον απογοήτευσαν οι συνθήκες που επικρατούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θα πρέπει όλοι εμείς που είμαστε γύρω από την ομάδα να τον κρατήσουμε «ζεστό» και να τον κερδίσουμε έτσι ώστε σε μόνιμη βάση να βλέπουμε γεμάτο το γήπεδο μας που το έχουμε ανάγκη προκειμένου να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μ ας στο πρωτάθλημα».


Πηγή: Sport-fm.gr