Τελευταίες πληροφορίες θέλουν 26χρονος πρίγκιπας, ιδιοκτήτης μιας από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες της Σαουδικής Αραβίας με έδρα την Τζέντα, να ενδιαφέρεται σοβαρά για να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πολύ σύντομα θα καταθέσει την πρόταση του στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέσω του Έλληνα εκπροσώπου του και στα πλάνα του είναι να επενδύσει 220 εκ. ευρώ!

Το πρωί, ο Ανδρέας Βγενόπουλος δεν πήρε απάντηση από τον Βαρδινογιάννη ως την προθεσμία που είχε θέσει και απάντησε με νέα ανακοίνωση. Οι πέντε όροι έγιναν... ένας (γήπεδο). "Λύση ή αποχωρώ" επιμένει.

Εντός των προσεχών ωρών αναμένεται η απάντηση-τοποθέτηση του Τζίγγερ στην νέα ανακοίνωση του Βγενόπουλου.

Συγκεκριμένα θα προτείνει για τώρα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ κατά 20 εκ. ευρώ και στη συνέχεια προτίθεται να διαθέσει το ερχόμενο καλοκαίρι 50 εκ. ευρώ για μεταγραφές αλλά και για να καλυφθούν οι ανάγκες του συλλόγου.

Παράλληλα προτίθεται να δώσει 150 εκ. ευρώ για τη κατασκευή νέου γηπέδου, χωρητικότητας 48.000 θέσεων, το οποίο θα κατασκευάσει η εταιρία του επίδοξου επενδυτή.

Συνολικά λοιπόν ο Σαουδάραβας φαίνεται διατεθειμένος να επενδύσει στον Παναθηναϊκό το ιλιγγιώδες ποσό των 220 εκ. ευρώ!

Πηγή: sport24.gr