Στην Γ΄ Εθνική κατηγορία (Football League 2) θα αγωνίζεται ο Εθνικός τη νέα περίοδο, αφού απορρίφθηκε η έφεση που είχε καταθέσει η πειραϊκή ομάδα στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Ταυτόχρονα, η Καλλιθέα θα παραμείνει στην Β΄ εθνική (Football League), καθώς απορρίφθηκε και η έφεση του Ηρακλή Ψαχνών για την επικύρωση της βαθμολογίας της Football League. Την απόφαση του Εφετείου περιμένει η ΕΠΟ για να δώσει παράταση μεταγραφών. Η ανακοίνωση που εκδόθηκε από την ΕΠΟ αναφέρει:

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1. Απέρριψε την έφεση της ΠΑΕ Εθνικός/ΑΟ Μάνης κατά της από 3/8/2011 απόφασης ΔΣ/Football League.

2. Απέρριψε την έφεση της ΠΑΕ Ηρακλής Ψαχνών και την πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ Καλλιθέα κατά της από 3/8/2011 απόφασης ΔΣ/Football League (αφορούν την επικύρωση της βαθμολογίας Football League/Football League 2)».

Την απόφαση του Εφετείου περιμένει η ΕΠΟ για να δώσει παράταση μεταγραφών

Την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου για την αναστολή των προσωρινών ασφαλιστικών μέτρων που έχουν πάρει οι ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα, προκειμένου να μην αναπληρωθεί η θέση τους στη Σούπερ Λίγκα, θα αναμένει η ΕΠΟ, πριν ανακοινώσει την απόφαση για παράταση της μεταγραφικής περιόδου για τους ποδοσφαιριστές των προαναφερόμενων ομάδων. Η απόφαση αναμένεται αύριο, οπότε και η Ομοσπονδία θα ορίσει ένα χρονικό διάστημα για να αναζητήσουν σύλλογο οι παίκτες των δύο συλλόγων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ παρίστανται ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Απόστολος Παπουτσάκης, και οι Γιάννης Μώραλης, Γιώργος Χριστοβασίλης, προκειμένου να αιτηθούν μείωση των προστίμων, ειδικά για τα καπνογόνα, αφού με την αυστηροποίηση του ΚΑΠ η ποινή ανέρχεται σε 20.000 ευρώ για κάθε αναμμένο καπνογόνο.