Η ΕΠΟ αποφάσισε να στείλει τον Ηρακλή στην Football League 2, μία ημέρα προτού εκδικαστεί από εφετείο Αθηνών η κύρια αγωγή του, με την οποία στρέφεται κατά της απόφασης της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ για υποβιβασμό του στην Football League!

Το Δ.Σ. της ΕΠΟ επικύρωσε το πρακτικό της συνεδρίασης της εκτελεστικής γραμματείας βάσει του οποίου ο Ηρακλής πέφτει στην Football League 2, δηλαδή στην Γ' Εθνική. Είναι δε χαρακτηριστικό πως δεν έγινε καμία συζήτηση επί του θέματος.

Η συγκεκριμένη απόφαση πάντως πάσχει νομικά, καθώς σύμφωνα με τον ΚΑΠ ομάδα που προσφεύγει στα πολιτικά δικαστήρια δεν μετέχει σε αγώνες, μέχρι να αποσυρθεί από αυτά. Ωστόσο η Ομοσπονδία επέλεξε να οδηγήσει τον Ηρακλή στην Football League 2.

Πρόκειται για μία σαφώς άκρως αρνητική εξέλιξη για τον γηραιό, μόλις μία ημέρα πριν εκδικαστεί από εφετείο Αθηνών η κύρια αγωγή του. Μία αγωγή με την οποία έχει στραφεί κατά της απόφασης της επιτροπής εφέσεων της ελληνικής Ομοσπονδίας για υποβιβασμό του στην Football League. Και όλα αυτά την ώρα που η ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης θα πρέπει να αδειοδοτηθεί και από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού προκειμένου να παραμείνει στα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Πηγή: Gazzetta.gr