Ούτε την Τετάρτη είναι πιθανό να βγει απόφαση για τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα, αφού το Διοικητικό Δικαστήριο δεν έχει ξεκαθαρίσει ότι θα αποφανθεί για τα για την αίτηση αναβολής της απόφασης της ΕΕΑ μέσα στην εβδομάδα. Όπως φαίνεται οι αντικαταστάτες του Ολυμπιακού Βόλου και τις Καβάλας θα αργήσουν να γίνουν γνωστοί, αν τελικά συνεχίσουμε με 16 ομάδες, αφού η απόφαση για τις δυο ομάδες θα αργήσει όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν εξέτασε τους φακέλους των τεσσάρων ομάδων που είναι να διεκδικήσουν τις δυο θέσεις στο πρωτάθλημα, αφού περιμένει πρώτα πρέπει να αποφανθεί το Διαιτητικό Δικαστήριο για το αν θα ισχύσει το δεδικασμένο για τον Αστέρα Τρίπολης, κάτι που σημαίνει πως Πανσερραϊκός και ΑΕΛ θα παραμείνουν στην Superleague.

Από εκεί και πέρα ένας ακόμα λόγος είναι και η απόφαση του Διοικητικού Εφετείου μετά την αίτηση αναστολής της απόφασης της ΕΕΑ για τα πιστοποιητικά του Βόλου και της Καβάλας. Αυτή ίσως μάλιστα να μην βγει την Τετάρτη, αλλά ακόμα και την άλλη εβδομάδα!

Αν δεν ξεκαθαρίσει η υπόθεση με την Καβάλα και τον Ολυμπιακό Βόλου, τότε δεσμευμένοι είναι και οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων που είναι στο περίμενε. 


Πηγή: sport24.gr