Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είναι στην Ελλάδα και κάνει διακοπές με την οικογένεια του, την στιγμή που η μεταγραφή του Τέπιτς στην Ισπανία ολοκληρώνεται.
Αυτό είναι και το βασικό εμπόδιο στην συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Ο Μιλένκο Τέπιτς είναι μία ανάσα από την Ισπανική Καχασόλ και η ολοκλήρωση της μεταγραφής του θα ανάψει το πράσινο φως για τον Σάρας.

Σύμφωνα με τα όσα λένε στην ισπανική ομάδα, έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον Σέρβο γκαρντ και ίσως ακόμα και στις επόμενες ώρες να υπάρχει οριστική συμφωνία.  

Ο Σάρας από την μεριά του, μετά το Eurobasket κάνει διακοπές στην χώρα μας με την οικογένεια του και σε λίγες μέρες που όλα όπως φαίνεται θα έχει τελειώσει και το θέμα της μεταγραφής του, θα κληθεί να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Μαζί με τον Τέπιτς αναμένεται παρελθόν να αποτελέσει και ο Γκεόργκι Σερμαντίνι, που είναι πολύ κοντά στην Ρίγα. Το πρόβλημα του είναι πως τα χρήματα που του δίνουν δεν είναι τόσα όσα παίρνει στον Παναθηναϊκό και ίσως χρειαστεί ο Παναθηναϊκός, να καλύψει μέρος του συμβολαίου του.

Βέβαια από τις 500.000 Ευρώ που έχει λαμβάνειν ο Σερμαντίνι, όσα λιγότερα και να κληθεί να δώσει ο Παναθηναϊκός, επιτυχία θα είναι...


Πηγή: sport24.gr